• Dobry kierunek Autor: ~red [10.42.7.*]
    AFORTI w gronie najszybciej rozwijających się firm w Europie!
    Jesteśmy niezwykle dumni mogąc zaprezentować Państwu najnowszy ranking Financial Times – „Europe’s Fastest Growing Companies 2023”.
    Zajmujemy zaszczytne 555 miejsce na 1000 wyróżnionych firm z całego kontynentu
    Tylko 3 fintechy z Polski znalazły się na prestiżowej liście (w kategorii fintech, financial services,) a AFORTI Holding zajmuje na niej 38 z 67 miejsc.

• Re: Dobry kierunek Autor: ~Xxx [188.147.0.*]
    W końcu pojawił się ktoś merytoryczny, dzięki.
  • Re: Dobry kierunek Autor: ~red [10.42.3.*]
    Informacja z dziś ,na wszystkich poziomach wzrosty, ale najbardziej cieszy mnie :
    2) Zlecenia windykacyjne
    Wartość nominalna zleceń windykacyjnych w lutym 2023 r. wyniosła ok. 90,26 mln PLN oraz była wyższa o 75,80% w porównaniu do analogicznego okresu poprzedniego roku.

W ujęciu narastającym, po dwóch miesiącach 2023 r. wartość nominalna zleceń windykacyjnych osiągnęła poziom ok. 165,78 mln PLN, notując wzrost o 33,70 % rok do roku.

3) Sfinansowane wierzytelności
    W lutym 2023 r. wartość sfinansowanych wierzytelności przez AFORTI Factor wynosiła ok. 0,85 mln PLN oraz była wyższa o 132,82% w porównaniu do analogicznego okresu poprzedniego roku.

• Re: Dobry kierunek Autor: ~Vuko [10.42.3.*]
    Wyniki za luty wyglądają bardzo porządnie. Cały czas jednak czekam na solidniejsze info :)
  • Re: Dobry kierunek Autor: ~KillerBee [46.204.8.*]
    Red, sam sobie odpowiadasz? Przeloguj się chociaż, bo adres IP ten sam
  • Re: Dobry kierunek Autor: ~Vuko [10.102.52.*]
    W sumie zaciekawiłeś mnie, bo reda nie znam ale faktycznie IP wyskoczyło takie samo co moje :D

• Re: Dobry kierunek Autor: ~Vuko [10.42.4.*]
    O, a teraz inne :D Widzę że o dupę można potłuc to IP na bankierze :))
  • Re: Dobry kierunek Autor: ~red [10.42.3.*]
    To nie ja pisałem ,a dlaczego jest takie samo IP ??????Nie mam pojecia
  • Re: Dobry kierunek Autor: ~Tedy [5.173.194.*]
    Wracając do tematu "dobry kierunek"...
    Jeśli jest tak dobre info to dlaczego nie wykupują bieżących zobowiązań wekslowych? . W kasie pustki, brak płynnosci i ciągłe próby rolowania długu. Ciekawe dlaczego ?
  • Re: Dobry kierunek Autor: ~red [10.42.7.*]
    Proszę pokazać choć jeden nakaz zapłaty z klauzulą wykonalności ,albo nie męczyć już gitary ;)
  • Re: Dobry kierunek Autor: ~KingSut [212.75.126.*]
    Nazwanie tego bankruta fintechem to żart. Przecież oni z nowymi technologami nie mają kompletnie nic wspólnego…
  • Re: Dobry kierunek Autor: ~Inwestor [193.35.41.*]
    dziękuję za informację że to dobry kierunek tylko czy dla inwestorów równiez. Z tego co wiem to zaprzestali płatności bieżacych rat zobowiązań.
  • Re: Dobry kierunek Autor: ~wikidajło [91.238.233.*]
    Czyli nie płacą już nawet odsetek od inwestycji dla klientów, dobrze rozumiem?
  • Re: Dobry kierunek Autor: ~Inwestor [193.35.41.*]
    Zgadza się, tłumacząc przejściowymi problemami z płynnoscią
  • Re: Dobry kierunek Autor: ~red [188.146.126.*]
    Współczuje mieć takich informatorów .Za chwile ,wszyscy pożyczkodawcy zostana spłaceni a wy dalej bedziecie gadac o niespłaconych pozyczkach.Nawet mi was nie żal ;)
    Ciekawe, czyli twierdzisz że za chwilę oddadzą klientom 250 milionów złotych tak? słownie (DWIEŚCIE PIĘĆDZIESIĄT MILIONÓW ZŁOTYCH DŁUGU) ciekawe jakim cudem? skoro nawet odsetek nie wypłacają, a tak na marginesie już ktoś kiedyś podał listę osób z zarządu które tutaj wypisują pod fejkowymi nikami i tak się składa że jesteś jedną z tych osób co sam z resztą potwierdziłeś poprzednim wpisem
    Kompromitujesz sie nieudaczniku,wiem kim jesteś;)
    A dlaczego nie odpowiesz na pytanie? i dlaczego mi ubliżasz? zabolało? a skoro napisałeś że jestem nieudacznikiem to widocznie nie wiesz kim jestem :) ale ja wiem kim Ty jesteś i wyślę Ci paczkę ze szlugami bo niedługo to będzie Twoją walutą.
    Serdecznie NIE pozdrawiam
    Jesli już poruszyłeś temat wiezienie...Ciekawe wyczucie miejsca i casu;).Wrzuccimy na beben i zobaczymy coś za kwiatek .Równiez nie pozdrawiam
    Pakuj mandżur leszczu giełdowy
    Warszawa nie jat tak dużym miastem, jak ci sie wydaje...
    To żeś sprawdził hahaha informatyk się znalazł :) może kogoś poproś to będzie łatwiej
  • Re: Dobry kierunek Autor: ~Tedy [5.173.196.*]
    Nie płacą bo nie mają z czego. W kasie pusto to muszą ściemniac że NIEDLUGO spłacą. Te bieżące "przejściowe" kłopoty trwają od miesięcy a światełka w tunelu nie widać.
[x]
AFHOL 8,70% 2,50 2023-06-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.