• Analiza z YT Autor: marina_ok [10.42.7.*]
    Wrzucam świeżynkę z youtuba, krótko i na temat analizy technicznej XTB wynikającej z wykresu.

Analityk pomimo widocznych uprzedzeń do spółki, pozytywnie o samym wykresie i przyszłości kursu wynikającym z AT.

https://youtu.be/RHtGbut9cI8?t=1867
  • Re: Analiza z YT Autor: ~Cypis [31.135.199.*]
    Pan Radek to dobry fachowiec jest
  • Re: Analiza z YT Autor: ~puma [46.205.140.*]
    Dobra analiza
  • Re: Analiza z YT Autor: ~Ath [188.146.143.*]
    Silny trend wzrostowy
  • Re: Analiza z YT Autor: ~Byku [31.0.176.*]
    Jeszcze nie było szpicy, żeby się wycofywać. Kumaci wiedzą, o co chodzi.
  • Re: Analiza z YT Autor: ~makler [77.222.244.*]
    To jest ciągle faza akumulacji !!!
    Prawdziwe wzrosty będą jak spółka udowodni, że jest w stanie robić 200 mln zł netto kwartalnie niezaleznie od zmienności rynkowej, a w zależności od zmienności rynkowej + 100-300 kolejnych mln zł. Wtedy wycena będzie dwucyfrowe tzn. > 10 mld zł
    Tyle w temacie.
    Póki co cios zadał NSA i nie chodzi o kwotę, tylko o dalsze konsekwencje jakie ten wyrok może pociągnąć. Mam nadzieję że dalsze ew. kary w procesach karnych nie sięgną więcej niż 20 mln zł. To rynek spokojnie udźwignie. Swoją drogą, żeby KNF był tak restrykcyjny do innych podmiotów które niby kontroluje....
  • Re: Analiza z YT Autor: ~TyCiulu [31.0.74.*]
    Makler widzę ze znowu sprzedales i naganiasz na spadki? Jesteś „0”
  • Re: Analiza z YT Autor: ~makler [10.42.3.*]
    nic nie sprzedałem i na nic nie naganiam
    stwierdzam fakty
  • Re: Analiza z YT Autor: ~Cypiss [5.173.140.*]
    makler nie popisałeś się, zapytaj prawnika albo choć przeczytaj artykuł
  • Re: Analiza z YT Autor: ~somsiad [31.135.199.*]
    " makler" akurat w tym przypadku niefortunnie dobrany nick z krzywda dla prawdziwych maklerów, ludzi o dużej wiedzy
  • Re: Analiza z YT Autor: ~makler [10.42.3.*]
    poczytaj dzisiejszy PB
    wiem że to pismaki hieny goniące za sensacją, ale ziarnko prawdy może w tym być
    dla jasności, to nie zachwieje w żaden sposób firmą która ma zyski na poziomie 800 mln zł !!!

ps. po co od razu ten jad, kary itp są wpisane w każdą działalność....
  • Re: Analiza z YT Autor: ~Cypis [5.173.140.*]
    Tyle bzdur dawno nie czytałem makler. W NSA sprawa była, bo spółka odwoływała się do kolejnych instancji od 2015r, bo uważała ze wyrok jest niesprawiedliwy skoro dewiacje były dozwolone i wszyscy brokerzy stosowali. Przeczytaj choć artykuł z fxmag zanim coś nallpiszesz i swoje brednie o "dalszych" karach... xddddd
  • Re: Analiza z YT Autor: ~MaklerSmiec [31.0.74.*]
    Ten makler to biedak z PGR który inwestuje 500plus. Kupił 10 akcji XTB i robi kolka. Dwa dni temu pisał kłamliwe posty o mega dywidendzie XTB i małej z PKN Orlen a teraz nagania na spadki bo chce zrobić kolejne kółeczko i zrobić na jakiegoś taniego winiacza. Napije się, w weekend będzie leżał na kacu cicho a od poniedziałku znowu zacznie pisać swoje farmazony
[x]
XTB 1,61% 103,64 2026-05-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.