• PBG OPERATOR? Autor: ~mustafa [10.42.7.*]
    moze terminator hehe co te szaszki kombinuja - przejecie? podzielenie/ ? moze strzepanie leszcza i anulacja dlugu i nowe czyste otwarcie? hej cwaniaczki co wy tam kombinujecie/?
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~Hitler [188.147.12.*]
    Tak jak pisalem spolka bedzie nadal istniec a nie koniec w czerwcu jak to aqwert biedactwo gega mysle ze rozpocznie sie reanimacja,tylko ciekawi mnie jedno ,info bylo uwazam dobre przed notowaniami mimo to kurs lekko w dol
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~Mustafi [195.164.165.*]
    Dlatego że jak ulica się dowie i upewni i się na to rzuci to kurs będzie powyżej 20 gr? Tak może być. Mało kto już ty wchodzi bo mało jest komunikatów . Poczekaj aż plotka się rozejdzie
    Licze na to i uwazam ze tu kurs poszybuje a plotka niech nawet dojdzie do USA
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~Sky [10.42.4.*]
    Jak to rozumieć. Co ten zapis oznacza? dla akcjonariuszy.
    Warunkiem przeprowadzenia
    podziału zgodnie z planem podziału jest wycofanie akcji PBG z obrotu na rynku regulowanym
    lub utrata przez PBG statusu spółki publicznej w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o
    ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego
    systemu obrotu oraz o spółkach publicznych (ze zmianami).
    Widac po wpisach ze nikt tego infa nie rozumie i nie zrozumie ,według mnie kurs ruszy w gore do ilu gr i do kiedy czas pokaze
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~zalenski [10.42.8.*]
    Spółka znana na Ukrainie, jest szykowana do odbudowy
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~romario [10.42.7.*]
    Jak na razie te info nic nikomu nie mówi , bo diabeł tkwi w szczegółach, ale dobrze że coś zaczyna się ruszać . Spodziewałem się że w tym roku wyborczym coś zacznie się dziać, wszystko co złe już było więc może być tylko lepiej .
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~aqwert [10.42.4.*]
    Czyli reasumując, spółka dzielon@ czyli PBG oryginał, przejmuje część majątku np.: sztandar, biurko, laptopa itp. i oczywiście DŁUGI !!! a spółka przejmująca resztę aktyw (pewnie tych zanikniętych i ugód) potem PBG oryginał ogłasza upadłość/likwidację , a wydzielona ( bez długów i bez reszty hoołoty -ulicy akcjonariuszy/wydym@nych) działa sobie w najlepsze. Tak się dym@ dawców kapitału :))

• Re: PBG OPERATOR? Autor: ~byczak [10.42.7.*]
    prdlisz, długu nie ma, poszedł za akcje....tu patrz
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~aqwert [10.42.4.*]
    Dnia 2023-03-01 o godz. 16:46 ~byczak napisał(a):
    > prdlisz, długu nie ma, poszedł za akcje....tu patrz

taaaaaaa nagonie, a w raportach tak dla yay wpisują 5 MILIARDÓW długu :))))))))))))))
    I dlaczego tak sie zdenerwowałeś? trafiłem w miękkie? nakupiłeś pełno papieru toaletowago a teraz boli? MA BOLEĆ frayerze, to kara za naganianie. Karma w plecki walnęła? i bardzo dobrze.
    Z reka na sercu ile masz tego smiecia po 30 gr buhahahahaha aqwert
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~alines [10.102.52.*]
    aqwert - jeszcze dwa dni temu nie miałeś pojęcia,że PBG może być podzielone a ile jeszcze przed nami gdzie ani Ty ani nikt nie wie co się wydarzy , no ale od zawsze z jakiś powodów ze wszystkim jesteś na nie.Jeszcze tydzień temu pisałeś,że PBG do czerwca i koniec a teraz piszesz,że wydzielona PBG może będzie istnieć tylko,że bez długów i akjonariuszy. - hmmmm.to ciekawa teoria,to jeśli zakładam,że tak będzie jak piszesz a co z akjami grubasów ? nas z akcji wydy,,,,mają a PKO czy PZU już nie ? To takie rzeczy dzieją się w republikach bananowych - chociaż jest teraz przy władzy Prawo i Sprawiedliwość,,,, - może masz rację.
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~romario [10.42.7.*]
    A ilu nas zostało? Ja sądzę ,że niewielu. Oszukaniem nas raczej nikt nie będzie zainteresowany bo to jakieś grosze dla firmy.

• Re: PBG OPERATOR? Autor: ~Kufel [37.248.174.*]
    Też uważam że jest nas już bardzo mało.
    Ja, spokojny, spekulant, Mustafa, aqwert, Hitler, PBG i jeszcze kilku innych
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~tvnmaniak [91.214.2.*]
    Do odrodzenia albo zatopienia...stara dobra łajba PBG
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Nikt nie miał pojęcia, ale ja pisałem wiele razy o wydym@ni ulicy. Sposobu nikt nie znał, teraz znamy :))
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~pik [10.42.3.*]
    niby jak wydymali?
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~aqwert [31.0.35.*]
    Sorry, wydymają, teraz pasi
    aqwert w najblizsza srode wszysto wywal po 30 gr ,chyba ze kupujesz klej do tapet inwestorze
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~Demaskator [37.29.165.*]
    aqwert .. czyli pyra kartofel - trol
    spadkowe komentarze , podszuwanie się pod innych.np.
    Mustafę w tym przypadku
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~Opera [10.42.3.*]
    w 2018 r nosili się z zamiarem budowy elektrycznych autobusów podobnie jak Ursus :)
    Dziady wszystko!
  • Re: PBG OPERATOR? Autor: ~grabarz [10.42.4.*]
    a ty przeglądarka się urwałaś ze smyczy czy jak? to powiedz tak przy okazji wałrowowi że jest suska ruka
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.249.132.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.249.132.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.