• Raport Autor: ~stero [91.199.250.*]
    Raport raczej dobry, to dlaczego tak spada??? Może ktoś mi to wyjaśnić???
  • Re: Raport Autor: ~umoczony [91.199.48.*]
    Przyłączam siędo prośby :) - ja nic nie kumam
    Może ten ~janko pare dni temu miał rację i czegoś nie wiemy.
  • Re: Raport Autor: ~pkc [91.189.20.*]
    właśnie co jest -ten raport ma jakieś ukryte knyfyyy?? analitycy !! gadać!!
  • Re: Raport Autor: ~ampej [83.26.232.*]
    sznurek prowadzi do MCI , kumasz?
    A może zbiża się ten sławetny wykup i cenę zbijają - różne rzeczy już tu i ówdzie się działy
  • Re: Raport Autor: ~MPaulF [83.11.29.*]
    DNIA 5.10.2008 r. WEJDZIE W ŻYCIE UCHWAŁA nr 02/08/08 Z DNIA 29.08.2008 r. MOIM ZDANIEM JEST TO SPECJALNA ZAGRYWKA ABY ZDOŁOWAĆ KURS I ZEBRAĆ JAK NAJWIĘCEJ AKCJI PRZED ROZPOCZĘCIEM SKUPU. JUŻ RAZ W POŁOWIE SIERPNIA TAKI NUMER SIĘ UDAŁ - KURS JEDNEGO DNIA ZJECHAŁ DO 3,70 A DRUGIEGO ODBIŁ DO 4,55. POZDRAWIAM.
    mają 2,6 mln pln na ten wykup i mają widełki 10% od zmiany kursu z poprzedniej sesji.
    Wykup max 20% kapitału zakładowego - ciekawe ile to jest?
  • Re: Raport Autor: ~wow [91.199.48.*]
    spadać spada, ale wolumen 71 tyś to jakiś rekord świata dla tej spółki. odkąd ją niestety mam to najwięcej co widziałem to 22 tyś.
  • Już wiadomo!!!! Autor: ~stero [89.228.85.*]
    Już chyba wiadomo dlaczego taki zjazd MCI umoczyło w HOOPLA.PL

Przeczytajcie:
    http://gielda.onet.pl/0,1835823,wiadomosci.html
  • Re: Już wiadomo!!!! Autor: ~Jeden z FREDKÓW [217.153.212.*]
    Ten spadek na dużym obrocie to zły znak. Wolumen w 1 dzień jak w miesiąc.
  • Re: Już wiadomo!!!! Autor: ~stero [89.228.85.*]
    Może masz rację, ale ktoś to wszystko od razu łyknął. Czy to nie jest dziwne, że ktoś siedział i kupował???? Sam stwierdziłeś, że takie obroty na tej spółce to przez miesiąc bywają, a tu w 1 dzień. Dobrze nie wróży, ale może szybciej zrealizują skup, a najprawdopodobniej już zaczęli.
  • Re: Już wiadomo!!!! Autor: ~martinez [83.144.113.*]
    Dziś ewidentnie były duże umówione transakcje. Kurs pewnie też został uzgodniony z góry na około 4 PLN, stąd duży zjazd kursu. Może doczekamy się jakiegoś infa i dowiemy się, kto za tym stoi.
  • Re: Raport Autor: ~MPaulF [83.11.26.*]
    Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie, X Wydział Gospodarczy dla spraw upadłościowych i naprawczych, na posiedzeniu w dniu 12.09.2008 r. postanowił ogłosić upadłość HOOPLA.PL S.A.

Jaki będzie miało to wpływ na O2O?
    Ciekawe dlaczego MCI od pół miesiąca zataja to info?
  • Re: Raport Autor: ~One2OneINWESTOR [79.184.12.*]
    Raport bardzo dobry, ale nie mam pojęcia dlaczego tak leci. Co za leszcze sprzedają po 3,70 zł??? Jak trzeba być głupim by dać się tak łatwo ograć?
    Ale jeżeli skupuje tylko ONE2ONE to nawet jestem zadowolony, bo spółeczka niczego sobie,a i do tego mniej akcji będzie na rynku co będzie oznaczać spokojny kierunek w górę. Czy ja się mylę?
  • PADLINA Autor: ~One2OneInwestor [79.184.12.*]
    Ale padlina. Po 3,50 sprzedają. Utopiłem 1000 x 9,80 zł. Już nigdy w to g...o nie wdepnę!!!
  • Re: PADLINA Autor: ~RE [192.168.0.*]
    Takie ilości to musi się pozbywać MCI , coś tu śmierdzi
  • Re: PADLINA Autor: ~Larus [10.80.5.*]
    Wychodzi na to, ze obojetnie kto nie wywala ktos to bierze na ustalonych poziomach dlaczego tak nisko ... bo tak im wygodniej
  • Dlaczego??? Autor: ~stero [91.199.250.*]
    Nic z tego nie rozumiem. Dlaczego MCI spada tylko 1,5%, a o2o 10%????
    To dopiero jest pytanie co????
  • Re: Dlaczego??? Autor: ~ROB [213.158.196.*]
    Z tej spółki wychodzi chyba fundusz INVESTORS , wyszedł już prawie w całości z Mostostalu Warszawa, może się mylę ale sądzę że wejdzie więcej w Bytom może poprzez emisję , może ma dużo umorzeń
[x]
ONE2ONE -0,39% 0,04 2015-06-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.