• Prawo poboru w XTB Autor: ~Realista [10.42.7.*]
    W regulaminie mają, że bez waszej ingerencji będą je wykupować i sprzedawać. Ciekawe jak to się odbije na portfelach akcjonariuszy. PP pewnie bedzie w okolicy 60zł a do tego czasu kurs obsunie się do ok 70zł. Później kurs odbije jak to miało miejsce poprzednio więc spodziewam sie mocnego wkurzenia jak się uświadomią obecni użytkownicy XTB i akcjonariusze PEP.

• Re: Prawo poboru w XTB Autor: ~Janusz [37.248.170.*]
    Napisz dokładnie o co chodzi bo pewnie znowu czegoś nie zrozumiałeś i jakieś farmazony piszesz ??????

We wczorajszym komunikacie masz wszystko napisane czego nie rozumiesz ?
  • Re: Prawo poboru w XTB Autor: ~Realista [10.102.52.*]
    To ty nie rozumiesz to co czytasz. Jeśli będą prawa poboru to rozliczą je gotówkowo zgodnie z puntem 4.33 i 4.34 regulaminu XTB. Serio przeczytaj co komentujesz, ale ze zrozumieniem.

• Re: Prawo poboru w XTB Autor: ~Kodżak [37.248.170.*]
    Ale ja nie mam w XTB to po co mi to piszesz ???? Farmazony jakieś.

Se przelicze ile mi przysługuje wg parytetu i heja banana.
  • Re: Prawo poboru w XTB Autor: ~Realista [10.42.7.*]
    Nie wiesz co komentujesz, nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.
    W temacie jest o PP w XTB, w tresci też i pytasz po co? Po to, że nie rozumeisz czytanego tekstu. Tłumaczę sytuacje w przypadku posiadania PP w XTB, które sprzeda te prawa w imieniu osoby uprawnionej/posiadacza akcji PEP. Zawsze tak było, zawsze akcjonariusz był stratny niż gdyby kupił i zachował, wybierajac inny moment sprzedaży niż tuż po ich przyznaniu.
    Następnym razem jak nie rozumiesz czytanego tekstu to nie wypowiadaj się. Błaźnisz się.
    Zupełnie inna sprawa, jesli ktoś ma akcje w innym miejscu niż XTB
  • Re: Prawo poboru w XTB Autor: ~Erudyta [37.248.170.*]
    Znowu farmazony które nie mają żadnego znaczenia. Nie umiesz czytać i pisać to się nie udzielaj... Jest mi przykro to pisać ale ktoś musi...
    Zjedz ziemniaki...
  • Re: Prawo poboru w XTB Autor: ~Janusz [10.42.7.*]
    Potrafisz dyskutować merytorycznie czy tylko pustymi frazesami i bezmyślnym powtarzaniem się?
  • Re: Prawo poboru w XTB Autor: ~Koroner [37.248.220.*]
    No właśnie Realista ?? Dobre pytanie umiesz ? Bo mam wątpliwości
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.249.132.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PEP 0,00% 59,00 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.