Swoją drogą potwierdziło, się że jest grupa osób, która działa wspólnie i w porozumieniu. Do tej pory Janek pilnował IP. Ale bardzo często analogiczne zachowanie miały miejsce:
zobaczcie kto odpisywał i w jakim czasie.... :)))))))))))))
Czyli albo Janek zapomniał zmienić pędraczka z internetem, albo panowie mają ten sam budynek i siedzą sobie zapewne na przeciwko siebie a dzieli ich tylko kartongips ewentualnie ścianka z pleksi :)))))))
NIesamowite, a nazywali nas oszołomami, jak pisaliśmy, że na bank działają na czyjeś zlecenie.
Ps. Zobaczcie jeszcze posty inne tego pana, jak czasem pisał, że sprzedaje akcje, że czeka niżej itp. No ale o trzymaniu akcji przez janka to już Obserwator swoje napisał.
nie jestem trollem ale martwi mnie to, ze spółka nie wydała informacji o przekroczeniu 50% r/r w stosunku do 4qw 2021 pisali, że zobowiązują się do tego a jezeli tego nie osiągneli, to wyniki muszą być marne :(
"nie jestem trollem ale martwi mnie to, ze spółka nie wydała informacji o przekroczeniu 50% r/r w stosunku do 4qw 2021 pisali, że zobowiązują się do tego a jezeli tego nie osiągneli, to wyniki muszą być marne :("
to jest moja odpwiedz
i dlaczego w tamtym komentarzu mam takie samo ip jak autor wątku? 10.102.52.*
"nie jestem trollem ale martwi mnie to, ze spółka nie wydała informacji o przekroczeniu 50% r/r w stosunku do 4qw 2021 pisali, że zobowiązują się do tego a jezeli tego nie osiągneli, to wyniki muszą być marne :("
to jest moja odpwiedz
i dlaczego w tamtym komentarzu mam takie samo ip jak autor wątku? 10.102.52.*