Tutaj z wora do wora przerzucają i tak pompują kurs..Sprzedają między sobą tu nikt nie kupuje śmiecia b z NC..Pózniej będą robić zrzuty frajerom i ubierać..
Volumen był największy miedzy 10 gr a 12 gr. Wiec teoretycznie nie ma za dużego zysku nawet jakby chcieli sprzedac. Wszystko zależy od infa . Będzie pozytywne idziemy w górę.
Dokładnie, obserwowałem to dziś do +50% było przy obrocie 56tys. Reszta pod widłami na 12gr. Obserwowałem jak się rozwinie i zaryzykowalem i wzielem syfa, czas jutro okaże się czy dobrze
Dnia 2023-02-28 o godz. 19:15 paaulinka napisał(a): > W czerwcu zeszłego roku po wzroście na sesji o 50%, sypanie i zjazd zaczął się już od sesji następnej. Dlatego radzę zachować trochę umiaru.
Niestety. Chociażby się bardzo chciało, żeby było inaczej. Ale to szulernia wyjątkowo mętnej wody. Brak jakiegokolwiek fundamentu, wyssane spod brudnego pazura espi, osiedle domków, stacje ładowania, testowa ładowarka z chin, działki... spółki powiązane ze sobą tymi samymi nazwiskami i przewalanie akcji, w dodatku własnie za to knf się do nich dobiera. Umowa przesłana mailem na 4,4 mln z jednodniowym terminem rozpatrzenia. 73 procentowy wzrost na spółce, która jest synonimem przekrętu, i której nikt nie obserwuje na rynku. Zrobią wodospad, paru typów zarobi, większość drobnych jak zwykle zgubi chciwość albo marzenia. Bardzo bym się chciał mylić:)
Tak, kogo mają ubrać jak tu każdy ma średnią pewnie 8 gr bo od ponad 1 roku jest ten poziom. Fakt były tu akcje typu 50 % do góry bez żadnego info ale ty teraz jest coś konkretnego. Wszystko zależy czy jutro wypuszczą info o sprzedaży. Ja nie to stracą resztki zaufania.
Za szybko.Na tego typu spółkach (mocno spekulacyjnych bez fundamentów), takie info powinno być dłużej rozgrywane, po wzroście spadek, zbieranie i znowu dół. Na zmęczenie drobnicy.I jeśli to info ma inny niż spekulacja charakter to dopiero po zebraniu od słabych właściwe wzrosty. Ale jednego dnia 80% ? Pachnie z daleka przekrętem.
Ostatnio taki spektakularny wzrost przeżyłam na Icecode. z 55gr na 1,1 zł . 100% w jedną sesję.A od kolejnej powolny zjazd, i kurs zatrzymał się dopiero przy 30gr.
Dnia 2023-02-28 o godz. 19:53 ~Obiektywny napisał(a): > Spółka bez żadnych długów, kosztująca parę groszy, działalność stacje oze, posucha na gpw. Masz odpowiedź.
działalnosć? jaka działalnosć? nawet zaprzestali produkcji lipnych espi. mało kto wie, mało kto śledzi, a jak już to kojarzy z aferami, to ma fatalny sentyment a ruszyło jakby było z pierwszej ligi.
Ruszyło bo cały NC rusza. Popatrz na index, łaski nie robi że rośnie. Wiec raczej spadać nie będzie. Chyba ze z info nic nie wyniknie. Jeśli tak odpal..
Dnia 2023-02-28 o godz. 19:41 ~Obiektywny napisał(a): > Tak, kogo mają ubrać jak tu każdy ma średnią pewnie 8 gr bo od ponad 1 roku jest ten poziom. Fakt były tu akcje typu 50 % do góry bez żadnego info ale ty teraz jest coś konkretnego. Wszystko zależy czy jutro wypuszczą info o sprzedaży. Ja nie to stracą resztki zaufania.
zdziwiłbyś się. jest sporo ludzi ubranych wiszących tu jeszcze z czasów sprzed splitem i wysoko. niektórzy uśredniali. ja trochę, potem odpuściłem. śmiem twierdzić, że większość drobnych jest taka. pewnie ktoś to kupował na zasadzie - bardziej już nie spadnie a kiedyś odpali, ale patrząc jak się to kisiło od wielu miesięcy to mało kto w to chciał wejść tym bardziej, że od początku roku jest na czym zarabiać. o zaufanie to oni dawno się przestali martwić. ale jest jeden plus za, spojrzałem na www, na plus, postawili na nowo i działa;)