bo idzie na formację podwójnego szczytu i złe dane ze świata zaczynają sie materializować , a teraz możecie se łapki czerwone klikać do woli i tak nic to nie zmieni
Ty pg podobno powyżej 4 zł ta spółka cię nie interesuje ??? a siedzisz tutaj dniami i nocami hi hi hi a jest cały czas powyżej 4 zł !!! Nic się nie bój już na dniach ucieknie wyżej i możesz pisać głupoty dalej a tego i tak nie zmienisz
Dnia 2023-02-28 o godz. 18:03 ~Sss napisał(a): > Ty pg podobno powyżej 4 zł ta spółka cię nie interesuje ??? a siedzisz tutaj dniami i nocami hi hi hi a jest cały czas powyżej 4 zł !!! Nic się nie bój już na dniach ucieknie wyżej i możesz pisać głupoty dalej a tego i tak nie zmienisz
gimbus masz prpblemy ze wzrokiem ??? nie pisąłem od tygodniua bo i po co, to ty sie produjesz mysląc że masz o czymś pojęcie , na razie mam mały pakieciek odkupiony z 40 gr dyskontem niedługo odkupię wiecej z jescze większym dyskontem jak formacja się zrealizuje , ja się spieszyć nie musze wielka zwała nacciaga
Czyli to Ty jesteś tą słynną osobą która zawsze idealnie łapie lokalne górki i spadki? To chyba nie powinieneś mieć teraz swojego pakieciku - bo podobno masz odkupić taniej.
Dnia 2023-02-28 o godz. 18:03 ~Sss napisał(a): > Ty pg podobno powyżej 4 zł ta spółka cię nie interesuje ??? a siedzisz tutaj dniami i nocami hi hi hi a jest cały czas powyżej 4 zł !!! Nic się nie bój już na dniach ucieknie wyżej i możesz pisać głupoty dalej a tego i tak nie zmienisz