Ja tu jestem ponad 2 lata i zawsze jak piszą o złotówkach jak rośnie to później mocno spada. Zawsze trzymałem, bo wierzyłem. Tym razem sprzedawałem na różnych poziomach. Ja też wierzę, że będzie dobrze, dlatego gotówka w portfelu w razie co czeka.
Kiedyś zarobiłem kilka tys. Później chciałem odkupić po rajdzie na 99 gr i przez ogromne straty stałem się inwestorem długoterminowym xD Generalnie latam w okolicach delikatnego minusa
teraz Moja historia miałem ponad milion na wybiciu sporo sprzedałem teraz systematycznie odkupuje mam już prawie milion i sporo gotówki i jak tak dalej pójdzie ...zejdzie... będę miał jakieś 200k papiera więcej angażując te same środki ...uff udało się zakręcić odpowiada mi takie sterowanie kursem papier trzymam do 1 pln nawet 20 lat jak trzeba będzie a co ktoś tu pisał o 6 -3 gr mało jest tak tanich na nc z takimi perspektywami i wolumenem powtórka z 4 mass jak nic się kroi...nagradzamy cierpliwość...bez odbioru właściwie nie wiem czy dobrze zrobiłem piszac to....miałem siedzieć cicho
Ja nie mam środków żeby kupować setkami,moje pieniądze są tu ulokowane i też nam czas nigdzie mi się nie spieszy. Ruszyć ruszy do przodu,tego jestem pewny
Kurs jest tam gdzie wycenia go rynek. Strasznie sfrustrowani jesteście jak na ludzi, którzy nie martwią się o kurs bo przecież jesteście pewni że będziecie sprzedawać po 1zł