wczorajsze zrzuty, później nioudolne podbitki i dzisiejsze zrzuty z podstawianiem koszyka w 1,05-06 po prostu nie wyszedł. Wyczyścili się z akcji na 1.10 i nikt na 1,05 już oddawać nie chce. Nie ma akcji zrzucacz. Dostałeś wpr kolego i to ja ci go spuściłem
Jeśli faktycznie to ty zbierałeś a nie bylo przerzucanie z kieszeni do kieszeni to gratki. Bo jeśli jest jak piszesz to zrzucacz dostal koncertowy wpier dol
to teraz opowiem co będzie dalej. Jeśli zrzucacz się wysypał z akcji, a będzie to ktoś ze spółki bądź pakiet powyżej 5% (a tak zakładam) to za chwilę dostaniemy o tym info. Czy to spowoduje zakładany spadek? Nie. Czy kurs pójdzie do góry? Tak. Czy ja zamierzam wywalać zrzucaczu? Nie. Fuck off
Jeżeli masz faktycznie średnia 1,1 i pięknie ich wyrolowales to szczerze gratuluje bo w moim przypadku strata i po roku bycia na tej pseudo giełdzie odpuszczam nie chce mi się brac w tym udziału jeszcze raz gratuluje sprytu
Nie dziwię Ci się w ogóle. Polska gielda to dno i tylko koszenie frajerow przez insiderow. Jak można od razu po debiucie robic taki syf. Ale widzę jak się tutaj wiją na forum, żeby odkupić. Jakieś bzdury o ćwiartce itd. Trzymam i zobaczymy.
Do opporeno. Masz rację że robią nie fer zaraz po debiucie tylko że to może świadczyć o tym że to jest dobra cena żeby sprzedać. Jak zarząd sprzedaje w tej cenie to znaczy że nie wierzy w swoją spółkę albo sprzedaje dlatego że wie więcej niż my szaraki