• to już pewne dlc w 2024!!!!! Autor: ~newpiotr [10.102.52.*]
    to już pewne dlc w 2024 wszystko na to wskazuje mamy koniec lutego a tutaj nie ma nawet konkretnej zapowiedzi daty premiery chyba że im chodzi o zapowiedź daty premiery w grudniu
  • Re: to już pewne dlc w 2024!!!!! Autor: ~Bob [10.42.7.*]
    Widzę, że zaczynasz przeginać. To się kwalifikuje, żeby Twojej twórczość przyjrzał się UKNF czy inny właściwy organ.
    Za chwilę tak będzie
  • do bob a gdzie ja kłamie ?? Autor: ~newpiotr [10.42.4.*]
    a gdzie ja kłamie ?? że mnie straszysz. Ja przeglądam portale i to widzę. Przepraszam ale masz jakieś nowe informacje o dlc od 5 mc cisza!!!!!. Masz jakiś nowy zwiastun zapowiedź cokolwiek. Nie masz nic więć albo mają problemy kadrowe i wolno to robią albo znowu zarząd kłamie. Dlatego rynek nie ma pod co grać. Myślisz dlaczego jeden członek zarządu sprzedawał ostatnio akcje. Mija już 2,5 roku od premiery gry a ona nie ma dodatku tutaj już powinna być mowa o cyber 2. A dodam od siebie że dodatków dlc płatnych miało być klika a wyjdzie jeden wiesz jak to przekłada sie na monetaryzację firmy słabo. Zamiast robić małe dlc płatne i wypuszczać to tworzą coś duże co znów ich przerośnie.
  • Re: do bob a gdzie ja kłamie ?? Autor: ~OMG [10.42.7.*]
    Dnia 2023-02-28 o godz. 11:56 ~newpiotr napisał(a):
    > a gdzie ja kłamie ?? że mnie straszysz. Ja przeglądam portale i to widzę. Przepraszam ale masz jakieś nowe informacje o dlc od 5 mc cisza!!!!!. Masz jakiś nowy zwiastun zapowiedź cokolwiek. Nie masz nic więć albo mają problemy kadrowe i wolno to robią albo znowu zarząd kłamie. Dlatego rynek nie ma pod co grać. Myślisz dlaczego jeden członek zarządu sprzedawał ostatnio akcje. Mija już 2,5 roku od premiery gry a ona nie ma dodatku tutaj już powinna być mowa o cyber 2. A dodam od siebie że dodatków dlc płatnych miało być klika a wyjdzie jeden wiesz jak to przekłada sie na monetaryzację firmy słabo. Zamiast robić małe dlc płatne i wypuszczać to tworzą coś duże co znów ich przerośnie.

Nastaw umysł na możliwości, nie zagrożenia, że tak filozoficznie nieco poradzę
  • Re: do bob a gdzie ja kłamie ?? Autor: ~Jar72 [10.102.52.*]
    Chłopak zapomina , że kurs akcji rośnie pod coś z przyszłości, wyprzedzając to coś o kilka miesięcy....dajcie mu popisać, widocznie tego potrzebuje.
  • ~Jar72 Autor: ~newpiotr [10.102.52.*]
    tak kurs rośnie ale to dzięki serialowi a ja pisze o dlc
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [10.102.52.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Też mi się wydaje że 2024 Autor: ~Panx [31.60.93.*]
    Widać ewidentnie że następuje opóźnienie ze strony CD
  • Re: Też mi się wydaje że 2024 Autor: ~Rx [5.173.202.*]
    Ja to myślę że newpiotr powinien conajmniej na dyrektora marketingu się nająć choć może i prezesa - postawiłby biznes na nogi. A tak to się marnuje kalecząc ortografię na tym forum …
  • Już minus rynek też to widzi Autor: ~Newpiotr [31.60.93.*]
    Rynek coraz bardziej obstawia 2024
[x]
CDPROJEKT 0,18% 228,20 2025-11-21 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.