to już pewne dlc w 2024 wszystko na to wskazuje mamy koniec lutego a tutaj nie ma nawet konkretnej zapowiedzi daty premiery chyba że im chodzi o zapowiedź daty premiery w grudniu
a gdzie ja kłamie ?? że mnie straszysz. Ja przeglądam portale i to widzę. Przepraszam ale masz jakieś nowe informacje o dlc od 5 mc cisza!!!!!. Masz jakiś nowy zwiastun zapowiedź cokolwiek. Nie masz nic więć albo mają problemy kadrowe i wolno to robią albo znowu zarząd kłamie. Dlatego rynek nie ma pod co grać. Myślisz dlaczego jeden członek zarządu sprzedawał ostatnio akcje. Mija już 2,5 roku od premiery gry a ona nie ma dodatku tutaj już powinna być mowa o cyber 2. A dodam od siebie że dodatków dlc płatnych miało być klika a wyjdzie jeden wiesz jak to przekłada sie na monetaryzację firmy słabo. Zamiast robić małe dlc płatne i wypuszczać to tworzą coś duże co znów ich przerośnie.
Dnia 2023-02-28 o godz. 11:56 ~newpiotr napisał(a): > a gdzie ja kłamie ?? że mnie straszysz. Ja przeglądam portale i to widzę. Przepraszam ale masz jakieś nowe informacje o dlc od 5 mc cisza!!!!!. Masz jakiś nowy zwiastun zapowiedź cokolwiek. Nie masz nic więć albo mają problemy kadrowe i wolno to robią albo znowu zarząd kłamie. Dlatego rynek nie ma pod co grać. Myślisz dlaczego jeden członek zarządu sprzedawał ostatnio akcje. Mija już 2,5 roku od premiery gry a ona nie ma dodatku tutaj już powinna być mowa o cyber 2. A dodam od siebie że dodatków dlc płatnych miało być klika a wyjdzie jeden wiesz jak to przekłada sie na monetaryzację firmy słabo. Zamiast robić małe dlc płatne i wypuszczać to tworzą coś duże co znów ich przerośnie.
Nastaw umysł na możliwości, nie zagrożenia, że tak filozoficznie nieco poradzę
Ja to myślę że newpiotr powinien conajmniej na dyrektora marketingu się nająć choć może i prezesa - postawiłby biznes na nogi. A tak to się marnuje kalecząc ortografię na tym forum …