• Ruszamy Autor: ~ELON [10.42.4.*]
    W końcu coś się zaczyna dziać.
  • Re: Ruszamy Autor: ~enki [10.102.52.*]
    I prawidłowo, jak jestem zapakowany to nie ma pier****nia po krzakach ;)
  • Re: Ruszamy Autor: ~Ela [10.102.52.*]
    może w końcu odrobię straty , mam wysoką średnią
  • Re: Ruszamy Autor: ~enki [10.42.4.*]
    Dnia 2023-02-28 o godz. 09:34 ~Ela napisał(a):
    > może w końcu odrobię straty , mam wysoką średnią

Może i nawet dobrze zarobisz bo z tego co sobie wyliczam w swoim zepsutym, pazernym na kasę umyśle to nawet w okolice 3 zł może dojść ;)
  • Re: Ruszamy Autor: ~Obiektywny [94.254.165.*]
    Nie gadajcie głupot. Jeszcze nic nie sprzedali. Jak sprzedadzą spółkę to dojdzie max do 14 gr a późnie to zależy od informacji jakie będą rzucać. Bardzo możliwe że się po sprzedaży nic nie stanie i będzię powolny zjazd do bazy na poziom 8-9 gr.
  • Re: Ruszamy Autor: ~Frankie [37.30.45.*]
    Albo ruszą ze stacjami ładowania i i kilkaset procent do góry. Ja już jestem załadowany na maxa
    Do 10 gr sam bym dokupił ale już jestem pełny. Kurs latał po 70 gr to jeszcze jest pole do popisu
  • Re: Ruszamy Autor: ~Obiektywny [94.254.165.*]
    Tak, stacje za 4 mln. Za tą kasę to mogą kupić 2 domy na mokotowie a nie kilkaset stacji ładowania.
  • Re: Ruszamy Autor: ~enki [10.42.3.*]
    Dnia 2023-02-28 o godz. 10:20 ~Obiektywny napisał(a):
    > Tak, stacje za 4 mln. Za tą kasę to mogą kupić 2 domy na mokotowie a nie kilkaset stacji ładowania.

Zapomniałeś na początku nicka dopisać NIE trollu bez akcji.
    Koszt zwykłej stacji ładowania (nie tej ultra szybkiej) w detalu to już ok 80-90 tys zł.
    Za 4 bańki mogą spokojnie nabyć 40-50 stacji (w detalu), w hurcie czy w cenach producenta będzie to znacznie taniej.
    Nie zawalą całej hali po sufit tymi stacjami bo niby po co? Zejdzie im część to domówią albo umówią się z producentem że będą ściągali od niego z magazynu na bieżąco.
    Nie musi być od razu kilkaset. Poza tym są kredyty i dofinansowanie innowacyjnych inwestycji
[x]
ENERGY -4,42% 0,22 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.