To jest jakaś masakra jeden wyskok powyżej złotówki w przeciągu 13 lat . W 2020 roku przez chwilę przestała być spółką groszową a tak kisi się to nie miłosiernie . Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego tak się dzieje . Mam tą spółkę i szczerze tego żałuję . Niby wszystko super tu jest ale kurs do d...y . Jeszcze ten prostak sprzedający po jednej akcji po co on to robi . I jaki jest sens że ta spółka jest na NC.Macie jakieś inne typy na NC bo tutaj to mnie sz...trafia niedość że już jestem w plecy -10 narazie to jeszcze nie widzę żeby coś tu się poprawiło i by to szło do przodu .
Nie złość się Kolego, wczoraj miałeś okazję kupić w super promocji, jak ktoś dołował kurs, dzisiaj wyleszczy kolarzy, a potem będzie być może ESPI pod które była cała ta akcja, wykręci się większe kółko i znów się zarobi na leszczach. Tak to działa, jak w kasynie jest mało kapitału i nie ma jak wymienić normalnie akcjonariatu. Na innych spółkach podobnie, takie czasy, wojenne.
Niebawem Kolego, szybciej niż myślisz tak może się stać. Niech dwa kolejne raporty pokażą w okolicy miliona netto do tego systematyczne zlecenia z czerwcowej umowy ramowej z dobra marzą i zlotoweczka na dobry początek, a jak Zarząd na przykład ogłosi zamiar przejścia na GPW to maszerujemy w okolice 2,0 bo wynika to z wielkości wymaganej kapitalizacji. Być może to bedzie gwiazda parkietu 2025 jak rozpędzi się do 3 zł ???Nasz banan nie takie metamorfozy widział. Ja sobie powoli dobieram z lewej od znerwicowanych leszczykow ale nikogo nie namawiam.
Miałeś wyskok jak na większości aktywów bo był utra mocny dodruk pustego pieniądza i zdrowe stopy procentowe, to się nie wróci. Kapitał będzie drugi i rządy będą o niego zabiegały ściągając go do dobrze oprocentowanych obligacji skarbowych. Odkupie to za 0.25/0.30 gruszy
Oczywiście że odkupisz, pod warunkiem że Ci ktoś ze stratą sprzeda. Ja wtedy też chętnie dokupię. Pytanie czy starczy papieru po 30 gr dla nas wszystkich ? Wczorajsze i dzisiejsze transakcje są pozorowane na lewo, a że przy okazji wpadnie kilka kg do cudzego koszyka to inna inszość. Głupie zagrywki sternika, prawdopodobnie związanego z Zarządem, ale jak ktoś pomylił kierunki myśląc o przejściu z NC na GPW to nic na to nie poradzę.
Nic pewnego w kasynie nie ma, więc nie wymądrzaj się po sztucznie wykreowanym fakcie. Sypnęli między sobą, wykorzystując dzisiejszą panikę na szerokim i raptem może ktoś zebrał 4 kg albo i nie papieru ot i wszystko a teraz czekają na 48 na kolejnych frajerów. Ja też postawiłem małe zlecenie.
Będą wywalać żeby tylko kasę ratować jak zawsze podczas bessy, a spółdzielnia sama dołoży swoje zęby sobie zebrać o połowę taniej . Kto nie potrafi tego zrozumieć ten leszcz i dostarczyciel kapitału. USD spójrz hehehe i patrz na Cdr bo on akurat pokazuje siłę i ma dobrą cenę
Tu na polmanku we wrześniu zeszłego roku krzyczeli że spadnie zaraz do 30 groszy. Nie spadł. Poza tym spółdzielnia działa w dwie strony. I jeszcze poza tym, są tu osoby grubo ubrane, i nie po to obkupili się po 40-50 groszy żeby teraz pozwolić zjechać tak nisko.