• Atlantis-info!!!! Autor: ~KAZIK [83.10.163.*]
    Temat
    Odwołanie i powołanie Prezesa Zarządu
    Podstawa prawna
    Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Treść raportu:
    Zarząd Atlantis S.A. informuje, iż w związku z podjętą w dniu 29 września 2009 roku uchwałą nr 1 Rady Nadzorczej Spółki, z funkcji Prezesa Zarządu odwołany został z dniem 29 września 2008 roku Pan Jan Chrostowski. Jednocześnie Rada Nadzorcza nie powołała w skład Zarządu Atlantis S.A. nowego członka Zarządu. Uchwałą Rady Nadzorczej nr 2 z funkcji Członka Zarządu Pani Anna Kajkowska została powołana na funkcję Prezesa Zarządu . Dane osobowe Pani Anny Kajkowskiej zostały przekazane do wiadomości publicznej we wcześniejszym raporcie bieżącym Spółki. Odwołanie Pana Jana Chrostowskiego z funkcji Prezesa Zarządu miało związek z dokonaną przez Radę Nadzorczą negatywną weryfikacją umów zawartych jednoosobowo przez Pana Jana Chrostowskiego w imieniu Spółki z jednym z warszawskich deweloperów w latach 1997-2008. Umowy te w ocenie Rady Nadzorczej były rażąco niekorzystne dla Spółki. W chwili obecnej Rada Nadzorcza wraz z Zarządem Spółki bada wnikliwie wszystkie skutki finansowe, a także czy nie doszło do popełnienia przestępstwa polegającego na działaniu na szkodę Spółki.Pewne porozumienia zdaniem Rady Nadzorczej oraz drugiego członka Zarządu zostały zawarte dla pozoru za zgodą drugiej strony umowy a zatem z mocy art 83&1 sa niewazne.Zatem ewentualne zobowiązania powstałe w wyniku powyższych umów sa nienależne i w przypadku gdy są zapłacone podlegają zwrotowi.Z uwagi na poufność danych zawartych w umowach Spółka na chwilę obecną nie publikuje ich treści.
  • Re: Atlantis-info!!!! Autor: ~lol [80.51.161.*]
    A zauważyłes że kopiujesz żart z forum parkietu ?? SPÓJRZ NA DATEEEE 29 wrzesnia 2009 roku..... mamy 2008 :)

jaja sobei robią a ty kopiujesz :)
  • Re: Atlantis-info!!!! Autor: ~KAZIK [83.10.163.*]
    Poprostu błąd z datą i tyle a to nie kopia z Parkietu.
  • Re: Atlantis-info!!!! Autor: ~lol [80.51.161.*]
    aha - widze fakt... co za debilosy w tym atlantisie.... żeby date pomylić w raporcie j apitole....

i ja w nich kase włożyłem :|

a co najlepsze dizś połowe wywaliłem i kupiłem ganta i kghm na pół jak debilos :d
  • Re: Atlantis-info!!!! Autor: ~re [213.158.196.*]
    Podjedziemy
[x]
ATLANTIS -3,32% 1,60 2026-04-10 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.