• Analiza AT Autor: ~Wojtek [213.134.172.*]
    Wklejam link. Nie wyglada to dobrze. Co sądzicie? Ten pan reprezentuje poważny bank wiec chyba wie co mówi. Zdołam jutro sprzedać na otwarciu za 30 zł chociaż? Zapowiada się prawdziwa Niagara

https://www.youtube.com/watch?v=J0TlN2RxsoE

Od minuty 7.35
  • Re: Analiza AT Autor: marina_ok [10.42.8.*]
    Chciałabym, przypomnieć, że chwilę temu mBank wydał rekomendację "akumuluj" akcje XTB z ceną docelową ns prawie 36 zł.

Fajny ten pan z Santandera, taki marzyciel... Za 25 zł, gdzie przewiduje on korektę, bo mierzy to falami, to biorę w ciemno, przeznaczając całą swoją dywidendę w wysokości prawdopodobnie niemal 5 zł za akcje.
    Aż chciałoby się zapytać, pod jakim nickiem siedzi ten pan na wątkach XTB i troluje?
    Zakręciła mi się łezka... ze śmiechu.

Komu tu zaufać, który z nich jest bardziej wiarygodny?

Pamiętam, jak swego czasu jeden z "potężnych" zagranicznych banków dał rekomendację dla Lotosu na 0 zł. ;)

PS. bank może i poważny, z resztą jeden jakich wiele, ale ten pan to chyba średnio.
    Ciekawe dlaczego mają komentarze wyłączone?
  • Re: Analiza AT Autor: ~minion [31.135.199.*]
    sądzę, że ten pan jest milionerem a w banku pracuje dla rozrywki, bo jego hobby to pajacowanie xdddd
  • Re: Analiza AT Autor: ~AktywneKonto [5.173.131.*]
    Dziękuję za info kolego Wojtku, właśnie jestem w drodze do notariusza żeby sprzedać akcje
  • Re: Analiza AT Autor: ~MC [10.102.52.*]
    Dobrze że dodałeś pytanie: "Zdołam jutro sprzedać na otwarciu za 30 zł chociaż?". To zdecydowanie dodaje wiarygodności wpisowi. Na twoim miejscu bym się bał czy nie będzie zamknięcia luki wzrostowej na 6zł, popularnej wśród trolli w 2020. Tak bez żadnych informacji z rynku, no bo czemu nie :)
    Moj wpis był sakazmem, jakbym się kierował rekomendacjami to już dawno popłynął bym z kasą. Traktuje to jako ciekawostkę takie rekomendacje. Ciekawe co trzeba brać i jak musi to być silne żeby coś takiego nagrać i wstawić publicznie. Widać nie mieli jednak odwagi, żeby komentarze włączyć. Ktoś kto wstawiał ten filmik pewnie płakał jak wstawiał.. Płakał ze śmiechu xdddd
    Szkoda ze komentarze wyłączone, bo zadałbym pytanie które nasuwa się natychmiast przy jego wykresie. Pokazuje on trend wzrostowy w postaci kanału l, więc jak gwałtowny musiałby być spadek aby w tym kanale dojść do mówionej przez niego kwoty, przecież w ciągu kilku dni musiałoby się przemielić na spadkach po kilkadziesiąt mln akcji dziennie w innym przypadku odbijamy się od wsparcia niższej bandy na poziomach znacznie wyższych.

Magia xddddd
  • Re: Analiza AT Autor: ~Posiadaczperełki [10.42.4.*]
    co za bełkot,gdybym był jego szefem,to ten gość by w zimę schody solą posypywał, latem też jakieś zajęcie bym mu znalazł
  • Re: Analiza AT Autor: ~extbexpert [10.42.7.*]
    Hahaha, co za głąb ten ekspert. Zakłada, że spadnie gwałtownie do poziomu 25,75, a potem jeszcze przebicie trendu wzrostowego i spadek do 20? :D
    Niezły pomyleniec, żeby z korekty płaskiej na godzinowych, pojechać nagle takim zjazdem na dziennym. Prawdziwie mu odwaliło.
  • Re: Analiza AT Autor: ~Wojtek [213.134.172.*]
    Ja jestem przerażony! Dlaczego tego nie sprzedałem! Teraz już nigdy nie zejdę z haka! Przecież to analityk dużego banku! Na forum mnie oszukali ze tu będzie 40 zł! Masakra jakaś! Najgorszy dzień mego życia!
  • Re: Analiza AT Autor: ~G64 [109.197.170.*]
    Świeżak jesteś widzę Wojtuś ale jeszcze może nauczysz się trolowac żeby być chociaż odrobinę wiarygodnym bo narazie to sztuczność straszna
  • Re: Analiza AT Autor: ~Henryk [31.0.91.*]
    A jak mówiłem, że podłóg mojej analizy AT oraz AF możliwy jest spadek na 27 jesli pęknie wsparcie na 31 to jedyne co usłyszałem na tym forum to masa wyzwisk i obelg. Analizy AT nie oszukasz a to robi Pan z Santandera. Skoro Santander wrzucił to na swój oficjalny profil na YT to chyba maja zaufanie do tego Pana, bo inaczej Bank by się ośmieszał. Niestety przykre, ale taka jest giełda, ze większość traci, a większość widziała tu już wzrosty na trzy cyfry. A tu taki myk, ze spadek na 25 wieszcza…
  • Re: Analiza AT Autor: ~Soul [45.130.202.*]
    A gdyby tak bank chciał kupić bo sie zagapił? Fajnie byłoby wziąć 5 zl dywidwnsy od 25zl? 25%?!?!?! Jakoś o tym analityk nie wspomina buahahahaha gdybym sie kierował takimi analizami to…. To juz wole MATIego dla którego szliśmy na 8 przy 14 buahahahaha
    Henrykq poczuł wiatr we włosach, zapnij rozpora bo cie poczochra.....
    Jak twoja AF czy inne analizy podpowiadajar ci spadki to nie mam pytań bo widać ty już dawno poczochrany
  • Re: Analiza AT Autor: ~Henryk [31.0.91.*]
    Tak tak, jakies anonimy z bankiera maja więcej do powiedzenia niż analityk jednego z największych banków w tym kraju. Wstawaj, masz mokre majtki
  • Re: Analiza AT Autor: ~Soul [45.130.202.*]
    Podczepił sie henio pod analityka i myśli ze coś zdziała na forum buahahahaha on naprawdę wierzy, ze te wpisy maja na coś wpływ buahahahaha
[x]
XTB 1,61% 103,64 2026-05-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.