• Skupują Autor: ~kris [10.42.8.*]
    Chyba właśnie rozpoczą się skup akcji własnych
  • Re: Skupują Autor: ~Mario [31.0.44.*]
    Dokładnie myślę tak samo, ciekawe do ilu podciągną kurs.
  • Re: Skupują Autor: ~Ja [37.30.96.*]
    Drago w tv biznes24
  • Re: Skupują Autor: ~jb [10.42.4.*]
    jeżeli to skup, to trzeba pamiętać że zbierają coś ok 22k akcji, czyli ze 2-3 dni postoją na tym poziomie i skupią od ludzi, którzy wierzą analitykom w stylu tyfus/q1. nic nie muszą pchać w górę bo i po co.
  • Re: Skupują Autor: ~Byku [37.248.224.*]
    Skup 2-3 dni? :) Proszę cię. Dzisiaj cały wolumen tylko 2500 akcji. Wg mnie będą to robić przez około 10 dni sesyjnych minimum. Nie tylko zarząd kupuje. Trzeba miec tego świadomość.
  • Re: Skupują Autor: ~Rzetelny [10.42.4.*]
    Jaki wolumen 2,5k dzisiaj? Chyba fora pomyliłeś bo w Drago wolumen dzisiaj to ok. 9k akcji.
  • Re: Skupują Autor: ~Domino [10.42.4.*]
    Muszą pchać w górę, żeby mieć te 60mln kapitalizacji jeśli chcą wejść na rynek główny.
  • Re: Skupują Autor: ~ss [10.42.8.*]
    heheehee po takiej cenie ???? skupuje się w dołku nie na górce.... logiczne ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.40.100.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Skupują Autor: ~Jb [185.242.252.*]
    Widze że jest zmiana IP?:) Skup milionów akcji owszem gdy jest prowadzony przez podmiot zewnętrzny. Tutaj jest skup 22k. To śmieszna ilość bez żadnego znaczenia..matolku
  • Re: Skupują Autor: ~tyfus [10.42.4.*]
    A wiesz matole , że 22 tys które trzeba kupić za 1 bańkę
  • Re: Skupują Autor: ~kris [10.102.52.*]
    Czyli jednak nie? Byłby komunikat po sesji zdaje się?
  • Re: Skupują Autor: ~irra [10.42.3.*]
    Zdaje się, że prócz zgody walnego powinni jeszcze wydać komunikat, że oto przystąpili. Komunikatu na razie nie było.
  • Re: Skupują Autor: ~radio [80.211.233.*]
    Jeśli ktoś skupuje tzn. że kasa z firmy jest transferowana w czyjeś akcje i ktoś za papier dostaje cash. Tak czy nie. Zatem ciekawe, które pakiety zostaną zebrane i kto może być tym przypadkowym szczęśliwcem . Aha przypominam, że przy drago kręcą się wybitni biznesmeni z movie. Czy wyprowadzanie kapusty z firmy na etapie rozwoju to dobra praktyka? Sztab ludzi na utrzymaniu, produkcja to chyba są koszty. Mam nadzieje , że tu nie przyplącze jakaś tragiczna dla ulicy emisja. Trzeba myśleć o różnych scenariuszach, to jest merytoryczny post, a nie nagonka spadkowa czy wzrostowa. Zachęcam do dyskusji.
  • Re: Skupują Autor: ~Byku [31.0.176.*]
    Nagon ood różnymi ip i nickami już nie wie co wymyślić. Wyraźnie zostało powiedziane, że przejście na rynek główny odbędzie się bez emisji.
  • Re: Skupują Autor: ~Ja [37.30.100.*]
    Sprzedaj swoje papiery i zostań tym "szczęśliwcem", w czym problem?Sam nie wierzysz w głupoty które wypisujesz?
  • Re: Skupują Autor: ~Myjnia [37.47.121.*]
    Te słupy po 3000 akcji w cenie 47 na kupnie to słupy czy już Drago zaczęło skup akcji. Powinniśmy się dowiedzieć w najbliższym czasie
  • Re: Skupują Autor: ~irra [10.42.4.*]
    Na webinarze było pytanie o ewentualną emisję akcji. Nie zauważyłam, żeby zostało skomentowane...
  • Re: Skupują Autor: ~jb [10.42.8.*]
    trzeba było słuchać ze zrozumieniem tego co mówili - emisji nie będzie
[x]
DRAGOENT 4,63% 19,20 2026-05-14 15:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.