• Ja też ostrzegam Autor: ~blinek [10.42.4.*]
    WZA - no chyba ze chółpoki juz na Ameryka południowa wyjechali
    za 12 baniek na wiela im nie starczy - jak to roczniki 83-87
    trza bedzie wracać - i sie rozliczac
  • Re: Ja też ostrzegam Autor: ~Pl [83.7.198.*]
    Stajesz się drugim PP marudnymi i siejącym zament ! Byle obrzydzić i wymyślić byle głupotę ! Sprzedałeś to przynajmniej nie bądź wrzodem już nie będę pisał gdzie ! Albo masz powód obrzydzić i odkupić taniej
  • Re: Ja też ostrzegam Autor: ~blinek [10.102.52.*]
    PI - jakl mantrę powtarzasz - jak PP- przekaz jest jeden mat.lka & copmany , BEDA MUSIELI SIE WYTŁUMACZTĆ z braku komunikacji z akcjonariatem.Do tego jest WZA
    Jednocześnie PIsze o tym dokładnie - jesli z...bali kase - hipotetycznie - to gdzike by nie byli i ile nie mieli to moze im to nie wystarczyc zeby sie ukryc do konca - PONIMAJESZ MALCZIK ?
    Ja nie ruski to po pierwsze !!! Fakt komunikatów już nie ma chyba 4-5 miesięcy to wiadomo ze roczny 21.03 musi być wyjaśnione co i jak ! Lub ok WZA ! Ok każdy czeka na informacjie co jest grane ! Tylko ja tu nie przewiduje ze od razu uciekli czy zdefraudowali kasę . Ale ok zgadzam się z tobą zew końcu muszą dać znać co i jak w spółce ! I dlatego napisałem ze ty już zament siejesz bo najgorsze przewidujesz a nie ma podstaw ! 4 r nie musieli publikować ! Bo w rocznym dadzą razem ! Ale ok pozdrawiam
  • Re: Ja też ostrzegam Autor: ~Cxz [188.33.248.*]
    Pl. Po co ty z nim dyskutujesz. Olać ciepłym mochem. Niech sobie piszą jeden z czwartym co chcą.. widać że ktoś cały czas skupuje papierki . Obroty całkiem spore ostatnio. Także będzie rakieta... I to najważniejsze.
    Racja dokładnie każdy wie swoje ! Ja nie namawiam ani do kupna ani do sprzedaży każdy robi co uwarzą ! A ja akcje posiadam i spokojnie czekam ! A wsunie najlepiej by było nic nie pisać . Kasa lubi ciszę ! Ale takie straszenie tez ma plusy bo słabe rencie sprzedają i akcje wpadną w mocniejsze ręce !
  • Re: Ja też ostrzegam Autor: ~Rafał [10.42.4.*]
    A jeszcze całkiem niedawno blinek pisał że oczekuje kursu na poziomie 60-80zł, no proszę jak to się ludziom szybko zmienia hehehehhe
    Dokładnie on dobrze wie ze tu jest potencjał ponad 2 lata na spółce razem to on wie co i jak tu wygląda ! A pisał ze sprzedał akcje to po co się udziela troszczy się o tych co tu akcje maja o nas ??? Wątpię po prostu wychodzi na to ze próbuje taniej kupić . Tylko ta opcja jest najbardzej wiarygodna z jego strony teraz!!! Ok każdy ma prawo się wypowiedzieć ! Tylko widać zmianę wajchy z jego strony !
  • Re: Ja też ostrzegam Autor: ~blinek [10.42.8.*]
    Nie wycofuję się z oczekiwń .Ale zadam proste pytania : jesli jestescie akcjonariuszami czy KIEDYKOLWIEK zadaliscie @ pytanie Zarzadowi WAT ? Czy otrzymaliscie odpowiedź ? Czy dzwoniliscie do firmy ? Czy odpowiedź - prezes nieobecny kogoś zaskoczyła ?
    PI - jakś krótka odpowiedź ?
  • Re: Ja też ostrzegam Autor: ~blinek [10.42.8.*]
    Do uprawnień korporacyjnych wynikających z akcji należą:
    • prawo do uczestniczenia na walnym zgromadzeniu
    • prawo do głosu na walnym zgromadzeniu
    prawo do informacji. !!!!!!

A czy masz wiedzę co się dzieje w spólce ?????

• Re: Ja też ostrzegam Autor: ~Cxz [188.33.248.*]
    Kup 5% i będziesz na każdym WZA. I nie marudź już tutaj . Osobiście założyłem sobie próg krytyczny . Przebija to zamykam pozycje i zapominam o spółce...ale nie marudzę na forach bo to nic nie daje.sieje niepotrzebny zamęt. Przypuszczam że do większości zarządów ciężko jest się dodzwonić..a już nawet jeśli się uda to co mają powiedzieć..? Sprzedawaj pan bo będzie leciało na pysk? Otóż nie . Czekać cierpliwie radzę . Pozdrawiam kupujących.
  • Re: Ja też ostrzegam Autor: ~blinek [10.102.52.*]
    Cxz - 5 % daje mozliwosc zwołania NWZA w kazdej chwili .Do UDZIAŁU w WZA wystarczy 1 /JEDNA /akcja zarejestrowana przez DM
    Pozostałe kwestie mozna doczytać
  • Re: Ja też ostrzegam Autor: ~blinek [10.42.3.*]
    Odpowiedzialność w spółce akcyjnej
    Spółka akcyjna odpowiada całym swoim majątkiem za zobowiązania, które ja obciążają.
    Zasadą jest, że w przypadku spółki akcyjnej nie ma odpowiedzialności po stronie akcjonariuszy (wyjątek – spółka akcyjna w organizacji). Akcjonariusze nie odpowiadają za zobowiązania spółki. Akcjonariusz w praktyce ryzykuje jedynie utratą wniesionego wkładu.

PI - od odpowiedzialnosci za ew "wałek" jestes zwolniny .Ale tego oczekujesz ? : ze ryzykuje jedynie utratą wniesionego wkładu.

[x]
LUON -4,87% 1,00 2025-03-24 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.