• CZEMU NIE INWESTOWAĆ W XTB? Autor: ~Fifi [185.186.152.*]
    1) ich mityczne mega 3 nowości, przełomowe bajeczki i gsme changery przekładane z kwartału na kwartał...
    2) apka muli, ostatnio awaria...
    3) ilość zatrudnionej kadry informstycznej nijak ma sie do jakości patrz wyżej.
    4) kolejne magiczne kwartały ze słabymi wynikami...
    5) rezygnacja z RPA póki co.
    6) polecam posłuchać wywiadów z prezesem kilku pod rząd i te same bajeczki...

Oczekuje merytorycznej dyskusji...
  • Re: CZEMU NIE INWESTOWAĆ W XTB? Autor: ~makler [77.222.244.*]
    Merytorycznie?
    Sprdlaj!
  • Re: CZEMU NIE INWESTOWAĆ W XTB? Autor: ~Bond [62.87.146.*]
    Makler i ta reszta śmieci . Baj baj z xtb
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [10.102.52.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: CZEMU NIE INWESTOWAĆ W XTB? Autor: ~Soul [10.102.52.*]
    Moja odpowiedź jest jak najbardziej merytoryczna i pochodzi z forum bankiera. Poznajesz? buahahahahaha

https://www.bankier.pl/forum/temat_do-najbardziej-toksycznego-trolla-185-186-152,58855355.html

buahahahaha buahahahaha. buahahahaha
  • Re: CZEMU NIE INWESTOWAĆ W XTB? Autor: ~Fifi [185.186.152.*]
    Wyzwiska i hejt mnie nie ruszają, tylko argumenty.
  • Re: CZEMU NIE INWESTOWAĆ W XTB? Autor: ~oldboy_1 [31.61.178.*]
    7) mała zmienność i pewnie słabe wyniki za 1Q 2023r.
  • Re: CZEMU NIE INWESTOWAĆ W XTB? Autor: ~jankes [5.173.131.*]
    tak, z tych wymyślonych powyżej to jeszcze mały przyrost klientów bym dodał w pierwszym kwartale tego roku... i co do mulenia, to rzeczywiście odczuwam zamulenie u ciebie w głowie, ale to twoja zaletą odnośnie bzdur które piszesz. prezes też opowiedział bajeczkę tę którą powtarza co roku ze trzeba patrzeć w ujęciu rocznym. informatyków mają rzeczywiście za dużo, pewnie będą redukować wg. rad na forum. RPA będą uskuteczniac, bo chcą kasy trochę utopić. wywiady obejrzałem ale dźwięk zlikwidowali, pewnie boją się pozwów troli.
    aaaa i jeszcze bym dodał że conor i casilas w reklamach po polsku gadają, bo mnie to denerwuje i marnotrastwo i przepalanie kasy na dubbing . i najważniejsze gdzieś ostatnio słyszałem,, że prezes mówił, że cała dywidendę przeleje na trole z bankiera, bo coraz słabszej jakości są, a prezes sobie ubzdurał że o jakości spółki świadczą trole, a te bankierowe mało rozgarnięte i rozdziawy największe.
    tak słyszałem, albo może i mi się przyśniło. sam już nie wiem...
    Wyniki będą tragiczne .Soul i reszta nagonów szybko będzie las. Las i tanie grzyby buhaha
    Xtb się skończy wspomnisz minę słowa . Teraz mam warunek . Wycisnąć z ich kasy na maxa ile się da.
  • Re: CZEMU NIE INWESTOWAĆ W XTB? Autor: ~MC [89.64.109.*]
    Chyba miałeś na myśli cel, a nie warunek, no ale po stylu widać pisanie że nie jest twoją mocną stroną. W każdym razie odnotowaliśmy że jak już weźmiesz się za realizacje 'warunku', to świat finansów zatrzęsie się w posadach.
  • Re: CZEMU NIE INWESTOWAĆ W XTB? Autor: ~Marina [10.42.4.*]
    Dnia 2023-02-27 o godz. 09:41 ~Bond napisał(a):
    > Xtb się skończy wspomnisz minę słowa . Teraz mam warunek . Wycisnąć z ich kasy na maxa ile się da.

Dobrze, ze kontrolujesz sytuację. Teraz rzadko tu wchodzę, ale jak widze nicki Bond, BB, Mati, Fifi.
    Jak podszywają się pode mnie, pod nicki, które wnoszą merytorykę, to widzę, że wszystko pod kontrolą.

Gdy trole, które piszą 24/h włączając w weekendy, że spółka się skończy, że ATH już było, że spółka upada. To wiedz, że coś się dzieje... POZYTYWNEGO...

Jestem spokojna o spółkę, jej przyszłość i swoje akcje. ;)
  • Re: CZEMU NIE INWESTOWAĆ W XTB? Autor: ~Fifi [185.186.152.*]
    Na mercatorze tez tak pisali a na Biomedzie do tej pory tak pisza....
  • Re: CZEMU NIE INWESTOWAĆ W XTB? Autor: ~sebastian [31.135.199.*]
    fifi na 11bit, na dino, na wielu innych, które rokrocznie, czasami nawet dzień w dzień rosło dynamicznie i robiło nowe ath też tak pisali

coś chciałeś przez to napisać, bo nie rozumiem po co takie bzdury publikować.
    Widać jesteś krótko na giełdzie i mało widziałeś... a właściwe chyba nic jeszcze nie widziałeś, wnosząc po twoich wypocinach
  • Re: CZEMU NIE INWESTOWAĆ W XTB? Autor: dimmu3 [10.42.4.*]
    Merytorycznej dyskusji o tym, dlaczego kupiłeś XTB, a teraz nie chce rosnąć? Trzeba było nie kupować, idź popłacz z Bolem o nieudanej inwestycji.
[x]
XTB 3,67% 108,00 2026-04-13 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.