• mam akcje od pazdziernika 22 ktoś ma jeszcze czy sam zostałem? Autor: ~cierpliwy [10.42.8.*]
    jw
  • Re: mam akcje od pazdziernika 22 ktoś ma jeszcze czy sam zostałem? Autor: ~marek [10.42.8.*]
    Dnia 2023-02-25 o godz. 21:57 ~cierpliwy napisał(a):
    > jw

CZEŚĆ. Ja mam, kupowałem po 19,30 i powiem szczerze, że chciałbym to sprzedać. mogłem to zrobić kilka razy i sporo zarobić, ale przy nagonce na wzrosty trzymałem i trzymam, no i chciwość hehe. W piątek ustawiłem sprzedaż na 21.20 na jeden dzień i...moim zdaniem kierujący kursem nie dopuścił do realizacji sprzedaży...wzrastało kilka razy do 21.15...moim zdaniem zatrzymano moją sprzedaż i to wyraźnie jest widać. Mogłem ustawić na 21.15, ale byłem pewny, że i tak nie sprzedam i zgadłem...kierujący widział ilość akcji (dużo), bo kurs spadłby znacznie..Zobaczymy w tygodniu...albo spadnie do 18...lub kurs się będzie woził 20 -22 do świąt (28 marzec)do wyników za rok 22. Po wynikach spadnie kolejne 15-20 %, po III qwqrtale. Wyniki były dość dobre a kurs zanurkował ok.18%.Oczywiścię to tylko moje przewidywanie, bo nie musi tak być. Sądzę jednak, że prezes zadziała i pozwoli dać nadzieję nieszczęsnikom nadzieję na 24-25 PLN i ponownie wbudzi nadzieje na wzrosty, bo sam już widzi budzącą się rewolucję na tym gniocie. ale to tylko moje zdanie. P.S. jesli zarząd nie ucieknie do...Szwecji... :)...
  • Re: mam akcje od pazdziernika 22 ktoś ma jeszcze czy sam zostałem? Autor: ~marek [10.42.4.*]
    P.S. dość wyraźnie też widać że sółka nie dba o akcjonariuszy. Brak informacji, reklamy, wszystkiego tego co na zachodzie jest dzwignią reklamy i tym samym zysku. Wszystko to wygląda marnie. a prezes jak się już odezwię, to nie wiadomo czy śmiać się, czy zapłakać, lepiej prezes już trzymać japę na kłódkę i nic nie gadać ajak już, łgać dla dobra ogółu i...tego smiecika. Przemawia tu mojaa frustracja i ogólne wkur....nie. Powtarzam, dobra spółka o niby takich dobrych wynikaćh nie ma prawa spadać naraz 15-20% w ciągu 3-4 sesji...To byłoby na tylę...
[x]
ARCTIC 1,86% 8,22 2025-11-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.