• Bede waszym hamulcowym Autor: ~obserwator [10.42.3.*]
    Studził emocje i uczył trzeźwego patrzenia na wykres :) jeszcze 6 nie przebiło, a po jest brak chętnych do kupowania a sprzedających pojawi się sporo, tych co chcą 3,4 razy wincej .
    No chyba ze dokopali się na swojej działce do ropy, jak petrolinwest już są piaski roponośne. Kto pamięta i kto miał papier, bo ja miałem przyjemność zarabiania na nim.
  • Re: Bede waszym hamulcowym Autor: ~Paddy [89.64.86.*]
    Kończ wasc wstydu sobie oszczedz..nawet nie chce wiedzieć jaka była twoja strata na oil
  • Re: Bede waszym hamulcowym Autor: ~obserwator [10.102.52.*]
    1. Akurat ponad 50 kola zarobiłem
    50 kola to ja dzisiaj na zuku zarobiłem
  • Re: Bede waszym hamulcowym Autor: ~obserwator [10.42.3.*]
    TAK NAPRAWDE WOW !!!!!!
    A podatek wliczyłeś plus prowizje bo z 50 k to jest 10k podatku hih to gdzie to 50k zarobku bo juz 10k mniej jest
    Jeśli ( kolega ) kupował po 2.70 to kupil 20k akcji a tam nie kupował :) wiec kupił sporo wyżej i nie wiem czy po 3 się udało
    wiec żeby zarobić niech już będzie te 50 k to to musiałby zainwestować jakieś ponad 100 k i miałby te 30 k akcji policzyłem po 3,5 sztuka. tylko powiedz mi gdzie ty to kupiłeś na wykresie tam tego nie ma :) i to ty znaczyło ze dziś sie wystukałeś z akcji i zrobiłeś polowe obrotu.
    jesteś debesciak.
    może tam ci wycenę pokazało i tyle masz wirtualny pieniądz jeśli masz tyle papieru w ogóle.
    A w ogóle to nie możliwe hi hi
    pitu pitu
  • Re: Bede waszym hamulcowym Autor: ~Paddy [77.252.96.*]
    Haha co za gosc..skąd wiesz ile mam papieru..myślisz że wszyscy graja drobnymi jak ty ?
  • Re: Bede waszym hamulcowym Autor: ~ufo [10.42.7.*]
    to jest prosta inwestycja, czekac dowynikow, bez kombinowania
  • Re: Bede waszym hamulcowym Autor: ~obserwator [10.102.52.*]
    Uważam ze tak
    serio tu jest 1,5 mli w obrocie akcji a ty uważasz ze grasz dużymi pieniędzmi i masz duzo. poczekaj położę się bo ze śmiechu upadnę.
    Oo dziś masz ksywkę Bafet zmień sobie autora w opisie.
    zleciało się towarzystwo widzę.
    znam spółkę od lat i obserwuje wszystko
    tam ci się zera w wycenie pomyliły :)
    poza tym jak sprzedałeś to słabe ręce masz , a jak już to tam wycenke tylko na rachunku. a nie zarobek
    przyjdzie czas to zobaczysz ile mam na tablicy, ale jeszcze nie teraz.

Hahaha to ty będziesz bufettowy od dzisiaj. Ale lamus.. ma kilka kilkanaście tys akcji i myśli że będzie sterował kursem..sternik się znalazl
  • Re: Bede waszym hamulcowym Autor: ~Obserwator [188.146.138.*]
    Nie ładnie śmiać się że ktoś ma mniej pieniędzy powiem wszystko mamie. Nie no tyle to nie mam już nie dodawaj.
    Spokojnie misiu pluszowy jak ja będę wychodził to pewnie zobaczysz trzecia wieże WTC
    Czyli tak zarobiłeś że ci wycena wzrosła no to zarobiłeś na wycenie gratuluję ja zrobie burj khalifa tez powiem kiedy
    Wyjść teraz to kiepski pomysł
    Mają jeszcze dwa dni lutego zobaczymy ile spadnie i czy będzie popyt na tą perełkę
[x]
STAPORKOW -0,48% 4,14 2025-11-06 15:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.