Dnia 2023-02-24 o godz. 15:50 ~Jazda_Action napisał(a): > Proszę nie siać dezinformacji, wszyscy wiedzą że Królowa Elżbieta nie żyje od jakiegoś czasu. [...] Na forum ACTION trzeba być dokładnym - bo inaczej ludożercy zjedzą! Od jakiegoś czasu to nie żyje królowa Elżbieta II Jagiellonka, albo królowa Elżbieta I Tudor, a jeśli chodzi o królową Elżbietę II to zmarła 8 września 2022 r. Pozdrawiam cierpliwych, a zwłaszcza najbardziej cierpliwego Bywalca (jedziemy razem do 35 lub więcej, a nie napiszę od ilu, bo się niektórzy stresu nabawią).
ja juz po sniadaniu z Muskiem w Jego fabryce. Elzbieta nie dojechala :) Holmsie, w pkt wyjasnone :) forum bankiera to ledwie orzeszki, ESPI to cos oczywistego i dla kazdego, a ocena spolki, rynku, otoczenia i DETALE to juz indywidualne podejscie kazdego z aktualnych czy potencjalnych inwestorow. Kapital sie ma lub marzy o nim...,a stres zostawiam innym. Milego.
Dnia 2023-02-27 o godz. 15:20 ~Legionnaire napisał(a): > Sporo czasu mnie tu nie było, ale z tego co widzę najbardziej wytrwały akcjonariat dalej pakiety trzyma pomimo sporego wzrostu kursu ;) > > Sam dalej trzymam i czekam na więcej. > > Mam nadzieję, że akcje umorzą albo sprzedają jakiemuś potentatowi. > > Najbardziej jednak liczę na to, że w końcu zakończą restrukturyzację, co powinno nam pozwolić przyspieszyć wzrost przychodów.
[..]
Witaj Legionnaire, miło widzieć obligatariusza ACT na forum po tak długim czasie. A już myślałem, że pozbyłeś się akcji, choćby gdy było ostatnie przesilenie kursu ACTION, którego maksimum osiągnęło 17,40 złocisza za papierek podczas sesji w dniu 29 września 2021 r. Widać zatem, że nie odpuściłeś i czekasz na minimum 21 zł, a uwzględniając inflację to pewnie na prawie 30 zł. Twoja obecność to kolejny dobry znak dla forumowiczów i kursu Spółki - pozdrawiam serdecznie.