• Starzy Boruciarze!!! Autor: ~Chaguaramas [148.122.184.*]
    Jestem akcjonariuszem Boruta-Zachem (obecnie Hubtech) od lutego 2015, chociaż do ostatniego miesiąca nigdy nie wypowiadałem się na forum. Potem były kolejne zakupy z rynku, ale też udział w emisji z prawem poboru serii B, z zapisów podstawowych i spory pakiet z zapisów dodatkowych (więc mogę nazwać siebie inwestorem Hubtech gdyż fizycznie przekazałem swoje pieniądze spółce na rozwój). Po zakończeniu subskrypcji nastąpił szok gdyż główny akcjonariusz nie wziął w niej udziału i dodatkowy gdyż na akcje z emisji z prawem poboru zapisało się ponad 1000 osób (nie zdawałem sobie sprawy, że taka ilość osób może być akcjonariuszami start-upu na NC!, a przecież bycie akcjonariuszem to nie wszystko, trzeba było się jeszcze zapisać na emisję). W międzyczasie było „dziwne” WZA w 2015r. gdzie do dzisiaj zastanawia mnie zachowanie niektórych akcjonariuszy na tym WZA i fakt czy nie były to osoby podstawione aby zwiększyć już i tak negatywny sentyment do spółki. Był też Krawiec, który pokątnie wprowadzał ludzi na teren fabryki (skorzystał ktoś? ja tak!). No i pamiętny komunikat z 31.12.2015 (czyli ostatni dzień kwalifikowalności projektu) o zakończeniu części inwestycyjnej i rozpoczęciu rozruchu technologicznego, jakby wtedy nie skończyli ryzyko wywrotki było ogromne. Kiedyś PARP nie był taki wyrozumiały, Biomed Lublin prawie się wtedy wykoleił (można przejrzeć wykresy z początku 2016r.) gdyż nie zdołał ukończyć w czasie inwestycji, przetrwał tylko dlatego, że miał już działający biznes szczepionkowy. Było jeszcze przejście Wojciechowskiej z Global Cosmed i ogromne nadzieje z nią związane. Straszenia było dużo więcej niż teraz i teoretycznie miały one szanse materializacji. A potem nastał wieloletni marazm, latami nie zaglądałem na to forum w ogóle, tygodniami nie sprawdzałem notowań, a w zasadzie wszystko sprowadzało się do czytania raportów kwartalnych. Ze starych czasów z forum, a do dziś się wypowiadających pamiętam tylko Olo. Pamiętam też ATS, ale jego już chyba nie ma?

Ostatnio zastanawiałem się jak dużo osób z tamtego czasu jest jeszcze w akcjonariacie. Nie musicie się rozpisywać, jak jesteście dajcie tylko znać, że pamiętacie tamte czasy.

Pozdrawiam Starych Boruciarzy!!!
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~Piki [10.42.4.*]
    no to pozdrawiam :)
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~kilof [10.42.4.*]
    Pozdrawiam. Pamiętam Skopowskiego a póżniej jego adwokata i policję na walnym. To były czasy
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~Piki [10.42.7.*]
    przecież Maliniak to jego Klakier
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~pytanie [10.42.3.*]
    Dlaczego teraz uaktywniłeś się ? Masz jakieś istotne przemyślenia ? ( Jestem na Borucie ) od grudnia 2014 r.
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~Chaguaramas [148.122.184.*]
    Wierzyłem, że konkretne grillowanie akcjonariatu to melodia przeszłości. Jednak zgodnie z komunikatem z 01.02.2023 otworzyły się alternatywne ścieżki, których prawdopodobieństwo próbowałem rozpoznać. To mój przedostatni post i wracam w stan uśpienia. No chyba, że pojawią się „nadzwyczajne” okoliczności.

Pozdrawiam

PS. Gratuluję stażu w akcjonariacie!
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~InżynierMaliniak [10.42.3.*]
    "policja na walnym" ???
    uuuu, to tylko na Hub.rawym kancie takie ruchy mogły się zdarzyć, niezła Bydgoska brygada :)
    Widać od początku to był dobry gagatek :))
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~kilof [10.42.8.*]
    a kto pytał Cię o zdanie . Pilnuj swojego portfela i się zamknij .
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~Apach [31.0.76.*]
    Witam, na pokładzie od 2016
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~Dobek [94.101.28.*]
    Ja od sierpnia 2015. Co będzie dalej?
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~sandman76 [10.42.8.*]
    Witam serdecznie.
    na Borucie od 2019

PS. Nareszcie jakiś post napisany w sposób, od którego nie bolą oczy.
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~InżynierMaliniak [10.42.7.*]
    Dnia 2023-02-24 o godz. 12:20 ~sandman76 napisał(a):
    > Witam serdecznie.
    > na Borucie od 2019
    >
    > PS. Nareszcie jakiś post napisany w sposób, od którego nie bolą oczy.

sandokan-65% jak zwykle wymijająco o porażce.
    Najpierw wymagał otwarcia przeze mnie mu oczu na proceduję, co weryfikuje w papierach emitenta KNF a na co nie zwraca uwagi, teraz po ostatniej bombie ani słowem piśnie ha ha ha ha !!!
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~sandman76 [10.42.4.*]
    Dnia 2023-02-24 o godz. 13:12 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-02-24 o godz. 12:20 ~sandman76 napisał(a):
    > > Witam serdecznie.
    > > na Borucie od 2019
    > >
    > > PS. Nareszcie jakiś post napisany w sposób, od którego nie bolą oczy.
    >
    > sandokan-65% jak zwykle wymijająco o porażce.
    > Najpierw wymagał otwarcia przeze mnie mu oczu na proceduję, co weryfikuje w papierach emitenta KNF a na co nie zwraca uwagi, teraz po ostatniej bombie ani słowem piśnie ha ha ha ha !!!

pisałem w niedzielę o czwartkowej zabawie.
    Skorzystałeś?

poza tym jak widzisz nie odpowiadam tobie, więc nie zaśmiecaj ciekawego wątku.
    A sio stąd :)
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~InżynierMaliniak [10.102.52.*]
    Dnia 2023-02-24 o godz. 14:28 ~sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-02-24 o godz. 13:12 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > Dnia 2023-02-24 o godz. 12:20 ~sandman76 napisał(a):
    > > > Witam serdecznie.
    > > > na Borucie od 2019
    > > >
    > > > PS. Nareszcie jakiś post napisany w sposób, od którego nie bolą oczy.
    > >
    > > sandokan-65% jak zwykle wymijająco o porażce.
    > > Najpierw wymagał otwarcia przeze mnie mu oczu na proceduję, co weryfikuje w papierach emitenta KNF a na co nie zwraca uwagi, teraz po ostatniej bombie ani słowem piśnie ha ha ha ha !!!
    >
    > pisałem w niedzielę o czwartkowej zabawie.
    > Skorzystałeś?
    >
    > poza tym jak widzisz nie odpowiadam tobie, więc nie zaśmiecaj ciekawego wątku.
    > A sio stąd :)

Pisałem w niedzielę, że "taki jeden" zwieje stąd jako pierwszy z podkulonym ogonem po pewnym komunikacie o zawieszeniu procedury lub podobnym kancie. Bingo :)
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~sandman76 [10.102.52.*]
    Dnia 2023-02-24 o godz. 18:05 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-02-24 o godz. 14:28 ~sandman76 napisał(a):
    > > Dnia 2023-02-24 o godz. 13:12 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > > Dnia 2023-02-24 o godz. 12:20 ~sandman76 napisał(a):
    > > > > Witam serdecznie.
    > > > > na Borucie od 2019
    > > > >
    > > > > PS. Nareszcie jakiś post napisany w sposób, od którego nie bolą oczy.
    > > >
    > > > sandokan-65% jak zwykle wymijająco o porażce.
    > > > Najpierw wymagał otwarcia przeze mnie mu oczu na proceduję, co weryfikuje w papierach emitenta KNF a na co nie zwraca uwagi, teraz po ostatniej bombie ani słowem piśnie ha ha ha ha !!!
    > >
    > > pisałem w niedzielę o czwartkowej zabawie.
    > > Skorzystałeś?
    > >
    > > poza tym jak widzisz nie odpowiadam tobie, więc nie zaśmiecaj ciekawego wątku.
    > > A sio stąd :)
    >
    > Pisałem w niedzielę, że "taki jeden" zwieje stąd jako pierwszy z podkulonym ogonem po pewnym komunikacie o zawieszeniu procedury lub podobnym kancie. Bingo :)

A ktoś stąd uciekał? Wiem że tęskniłeś :)
    Chyba że masz na mysli Ramzesa? tego speca od 4 zł NIEBAWEM?
    Buhaha. Bingo.

w momencie gdy w niedzielę przed komunikatem napisałem to co napisałem z przyjemnością obserwowałem twoje oderwanie od cyca. Wystarczyło się wyłączyć i tylko patrzec z góry, jak wychodzisz z siebie. Z twoja gotówką w naszej kieszeni, wszak pisąłem rownież o tym, że RSI wysoko.... Ta chroniczna potrzeba forumowej atencji serio daje dużo radości, ale widzę że wyobraźnię masz, więc wiem że to nie jest możliwe żebyś przestał zaśmiecać forum.

Wiesz jak jest. Wiedza kosztuje. Ale dałeś się ładnie rozgryźć, bo widać że dla ciebie posiadanie papieru jest równoznaczne z obecnością na Bankierze haha. Tym lepiej dla nas.

i wymyśl jakieś nowe alter ego. Ramzes jest już spalony :) Innymi słowy - Maliniak nagania na spadki, a gdy już kupi ile chce pojawia się Ramzes, który potem przyznaje, że pisał co pisał żeby ożenić papier . Moja rada - kolejny nick :). Lewackie żebractwo, ale może jakieś leszcze dają się nabierać.

Nie dziękuj. I daj już spokoj bo nie mam zamiaru już ci odpowiadać na bezsensowne zaczepki, którymi zyjesz :) masz już wystarczająco dużo atencjuszy i fanów tutaj. Temat jest o czymś innym, a poza zalewem wątków jakie tworzysz, częstokroć pisząc sam do siebie nie odpowiedziałeś na pytanie zawarte w wątku.

Trzymaj się, Wracam na dsco. Nawet dorobiłeś się własnego wątku hihi.

• Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~Zabornia1 [37.47.210.*]
    Maliniak ale ty jesteś glupi
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~Alibaba [10.42.7.*]
    Sprawdziłem w notatkach, jestem na pokładzie od marca 15r też zapisałem się na "B" a najtaniej kupiłem w 18r po 13gr - mam je do dziś . Piękne czasy ! ;-)
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~Apach [31.0.76.*]
    Co bedzie dalej?
    Każdy kto widzi co sie dzieje i mysli to wie ze bedzie dobrze.
    Czytać raporty . Rozwój, przychody, i realizacja projektów w tym roku
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~hol [10.42.4.*]
    Jestem w stanie stworzyć SAA. Nie mogę tego otworzyć.
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: andronom1 [10.102.52.*]
    Witam
    Od jesieni 2015
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~Spokojnyoswoje [83.26.169.*]
    Witam, na Borucie od 2018 i nigdy nie przestałem w nich wierzyć.
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~jaccoo1 [10.42.4.*]
    Też mam troszkę akcji Buruty, ale jestem w szoku że tak długo trzymacie te akcje.
    Tym bardziej przy takich zawirowaniach na ich kursie...

• Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~InżynierMaliniak [10.42.3.*]
    to widzę niezła brygada się tu zdeklarowała towarzyszy lipy i kantu. Jak to myślenie o lekkiej kasie zrobi z człowieka szmatę.

• Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~chudy [5.173.168.*]
    nie bądź dla siebie taki surowy co prawda ludzie tu myślą o tobie o wiele gorzej niż się podsumowałeś ale nie bierz tego do siebie napewno dla kasy robiłeś o wiele gorsze rzeczy a ze przykład idzie z góry to widać z jakiej rodziny pochodzisz nic tylko współczuć ja też tak jak ty nie ma akcji ale to jak się poniżasz dla kasy na tym forum bardzo źle o tobie świadczy
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~hol [10.42.8.*]
    Kto mi zaufa? Pijakowi, Najbogatszemu Penerowi? Brałem po 4 , brałem po 0,13. Średnia 0,2, czasu mam ful. Tylko dużo piję. Jestem już w kilku składach mniejszościowych. ????
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~Elo [84.241.197.*]
    Ja pamietam, TF Kadu robil robote maliniaka. Spokojnie, uwlaszczyli sie, upchali w ulice, odbieraja teraz, a w pewnym momencie bedzie info i ruch na wyzsze poziomy. Moze chca zaliczyc hosse na nc i jeszcze koncowke na glownym zlapac jak juz wszyscy beda kupowali wszystko.
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~Inc [31.61.182.*]
    Czy będzie dywidenda?
  • Re: Starzy Boruciarze!!! Autor: ~InżynierMaliniak [10.102.52.*]
    Dnia 2023-02-26 o godz. 20:08 ~Inc napisał(a):
    > Czy będzie dywidenda?

Cypry już pobrały kilka razy, nie czytałeś w ESPI informacji ?
[x]
HUBTECH -0,41% 0,24 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.