jw, walne było i się skończyło, a pesymiści i trolle mogą poczytać o czym było. Myślę, że rozwiało wątpliwości co poniektórych i zaczną kupować na wyścigi. Natomiast teraz czekamy na wyniki i rekomendację rady odnośnie podziału zysków za 2022 r.
Hmm na jaką dywidendę można liczyć? Sądząc po zyskach to 0.34 to według mnie minimum ale więcej niż 0.40 osobiście nie liczę chociaż kto wie, zawsze może być miłe zaskoczenie.
Pozdrawiam Inwestorów!!
Brawo dobrze liczysz i to jest już 10% a do tego niewątpliwy wzrost ceny akcji daje spory zysk. Kto umie liczyć wie co robić, a ten który dokupuje niżej i wrzuca na 4,15 zdziwi się jak jednym pociągnięciem straci wszystkie akcje no ale cóż wie co robi
Sss ale Ty za przeproszeniem pier...sz . Ile człowieku można? Masz akcje ? To się ciesz i niezawracaj gitary . Wiarygodność już dawno straciłeś . Widocznie dobrze płacą za te Twoje wpisy .Gratuluje.
Masz rację, już lepiej jakby nie pisał, bo pisze dla samego pisania chyba. Zero konkretów. Udało mu się kupić akcje dobrej spółki i odjechał...
Sss ciesz się i siedź cicho chłopak
Zgadzam się w zupełności z Wami. Ja mam dużo akcji Exola od ponad 2 lat. Będę je trzymał kolejne lata ciesząc się z coraz większych dywidend i rosnącego kursu. Ale każda przesada jest bardzo ciężka do zniesienia, a tu mamy do czynienia z takim przypadkiem..
oj leszcze leszcze naprawdę tutaj 99% to totalne dno na czele z tymi samsonami, 4321, ble itd. zera zawsze zostaną zerami.szkoda czasu bo kto mądry wie co robić, a tak do wiadomości jestem tutaj dłużej niż ci co piszą i akcje miałem, sprzedałem i teraz nie zamierzam szybko sprzedać nawet jak wyskoczą na 20 zł !!!!
Jak wam trolle w pyskach ha ha ha. Miał byc koniec promocji i jest, a wy dalej piszcie głupoty bo tylko tyle potraficie.
ja wywaliłem 4.14 byłem od 2,88 nie jestem pazerny, teraz postawiłem na sundragon ,kto nie ryzykuje szmpana nie pije,pozyjemy zobaczymy ,wam zysków zycze firma mega to fakt
Na sundragonie zarobiłem brałem po 0,31 poszło za 0.60, a tutaj brałem od 2,20 i nie zamierzam sprzedawać nawet po 20 zł bo z samej dywidendy będą tutaj kokosy.. Uważam że tutaj będzie się działo ale każdy robi co chce i życzę powodzenia każdemu bo nie zazdroszczę nikomu " każdy jest kowalem własnego losu "
Czy wtedy będzie sens sprzedać wszystko ???? Wiadomo bez podstaw do takiego kursu wywala się !!! Natomiast z podstawami i zyskiem w kasie adekwatnym do kursu to już nie bardzo jest sens pozbywać się wszystkiego bo można z połowy akcji żyć spokojnie z dywidendy w jakimś ciepłym kraju, a resztę inwestować w następne perły lub co kto tam ma. Emerytura już mi wystarcza ale od przybytku głowa nie boli. Pozdrawiam i życzę dużych zysków.