Dnia 2023-02-23 o godz. 14:55 ~piracik33 napisał(a): > Minimum 70zl w 3q 2024r wtedy bede sprzedawal wiec to mnie interesuje. > Do tego czasu malo mnie kurs interesuje,a sytuacja w spolce. >
będziesz tu widział kiedyś 70 zł byli by tu sami milionerzy, poczekaj na okolice 15 zł to może za rok sprzedaż komu po 25,
Piszecie razem z clownem Nikim caly czas o 15zł i jakos nie chce spadac a chetnych jak widac nie brakuje., Mniej straszyc na forum wiecej czynow a wszyscy beda zadowoleni:)
Dnia 2023-02-23 o godz. 17:04 ~piracik33 napisał(a): > Piszecie razem z clownem Nikim caly czas o 15zł i jakos nie chce spadac a chetnych jak widac nie brakuje., > Mniej straszyc na forum wiecej czynow a wszyscy beda zadowoleni:)
jak nie chce spadać na początku notowań kurs był po 18,42 a na zamknięciu 17,68 zł nie widzisz tu spadku tzw. ubierania naiwnych a ty mówisz o 70 zł bujasz w obłokach kolego ! a wsparcie masz na 15,60 zapamiętaj !!!
Padłem...nic bardziej glupiego dawno noe czytałem. Szkoda klawiatury zeby odpisywać na takie wypiciny. Polecam czytac ze zrozumieniem i śledzić sesje zanim sie cos napisze na forum:) ubieranie na tym poziomie. To nawet nagon Niki by nie napisal.
I tak dobrze, ze juz pisarze fundowe nie pisza o poziomach 8 i 10zl...uwazam to za sukces:):)
Co im pozostało? Nikt rozsadny nie odsaje. Widac jak przesuwaja zlecenia i czekaja na łosi, a tych juz brak. :)
Czlowieku malej wiary. To samo pisales przy 12zl i to samo bedziesz pisal przy 28 juz niedlugo. A nazywanie perelki bankrutem w obecnej sytuacji to szczyt nie wiedzy....cierpliwi zostana nagrodzeni.:)