• Baton Autor: ~Zizu [31.60.229.*]
    Jw. Baton wystawiony a co robi spolka w czasie skupu ,powinien być wchłonięty.Ale tu trwa skup zaniżając bo kto tu cos wystawi jak tu większość bez akcji .Co ciekawe ten baton wystawia ten co l tak naprawdę nie chce tego sprzedać.Ale jako straszak jest ok bo na 2,8 stoi koszyczek i tak rozstawiony po parę groszy nizej
  • Re: Baton Autor: ~Szu [31.60.252.*]
    Oczywiste ruch na tej wydmuszke żaden to i postraszyć trzeba by ktoś się zlitoewal i oddał co jeszcze ma. Ciekawe jak ktoś obcy by u to zwinął
  • Re: Baton Autor: ~Zizu [31.60.229.*]
    Skupujacy to mogę się założyć ten sam co wystawia
  • Re: Baton Autor: ~zorro [10.42.7.*]
    wydmuszke to masz ale w puszce mózgowej, ta firma to potencjał i rozwój, tylko po wygranej ( a taka bedzie) z Orlen Projekt ( wybory na jesieni)
  • Re: Baton Autor: ~Jony [185.234.91.*]
    Będe wam przypominał że tu głównym rozgrywającym jest KM i to on wachluje na kursie polwaxie poprzez różne słupy .zasada prosta skupić jak najwięcej akcji i opchnąć funduszowi
  • Re: Baton Autor: ~Bingo [10.42.4.*]
    Ze słupy tutaj wachluja to prawda tylko ile można jak to lezy z ceną 2... z dwoma wyskokami od pięciu- sześciu lat.
    Fakt faktem to musza byc cierpliwi goście i trzymają kurs za mordę
    Krzysiu ma czas i cierpliwość ustawianie tego batona na sprzedaż od czwartku to jego robota .wróbelki w polwaxie ćwierkają że jakiś amerykański fundusz chce wejść w polwax.oczywiście Krzysiu na wszystkim trzymie łapę
  • Re: Baton Autor: ~zorro [10.42.4.*]
    a cos więcej co wróbelki ..... no śmiało !!!
    Nie mogę więcej gdyż osoba polwaxie może stracić pracę.nadmienić mogę jedynie że Krzysiu jak wpadnie do firmy to w dwòjke z prezesem zamykają się na kilka godzin . I coś knują
  • Re: Baton Autor: ~zorro [10.42.7.*]
    a może robi prezesowi kakaowe oko !!! lub cos w tym rodzaju, jak sie zamykaja, a moze grają w pchełki, co ty facet za bajki opowiadasz, wiarygodnośc zero !!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.234.91.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Baton Autor: ~Garsija [37.225.17.*]
    Ja nie wiem jak moderator może tolerować tego świnie Zorro.Praeciez to nam z pod budki z piwem
  • Re: Baton Autor: ~ORP [10.102.52.*]
    Zorro to pracownik Polwaxu, od miesięcy miota się i zaklina rzeczywistość jaka to świetna spółka.

• Re: Baton Autor: ~zorro [10.102.52.*]
    świń to poszukaj w Gobarto, lub w rodzinie, a jaki masz numer kolczyka ???
  • Re: Baton Autor: ~Bingo [31.61.187.*]
    Trwa skup ale wystawiający to ten sam co skupuje a już sam od siebie nie chce brać bo po co. Ktoś inny by mu to zwinął ale wystawiajacy jest pewny że nikt tego nie chce
  • Re: Baton Autor: ~almy [178.36.114.*]
    niewidzialna ręka
  • Re: Baton Autor: ~Mors_111 [83.5.211.*]
    Fundusze się tasują na koniec kwartału, teraz powinno się uwolnić z tej presji podażowej, odebrali , czy wszystko się zobaczy , 14 kwietnia wyniki zobaczymy ile już mają na funduszu rezerwowym bo z tego będzie skup, podejrzewam że mogą mieć teraz od 10 do 15 czyli ca. Połowę z zamierzonego planu zakładam do czerwca info , jak nie to będę zaniepokojony
[x]
POLWAX 1,46% 1,39 2025-11-07 15:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.