• Akumulacja papieru Autor: ~wiatrpolnocny [37.47.171.*]
    ciekawe jak długo będzie trwała taka promocja przed atakiem na 40 zł? To, że chętni ustawiają się na 14 zł to sie nie dziwię.. sam bym chętnie dobrał w takiej cenie ,tylko dziw , że ktoś na tym poziomie jest gotów oddać ...No i dziś 2 tys przed 17 ta ,wystarczyło, żeby zwalić kurs o 5%. ...Ktoś tak niewielkimi kwotami zbił kurs ..ha ha. Może toni dobrze dzirki niemu dobiorę papiera po promce jak ktoś mi zechce oddać...
  • Re: Akumulacja papieru Autor: ~Vehur [83.22.206.*]
    Zbicie kursu bylo kwotą rzędu paru złotych, te 2k były wcześniej i były na wyższym kursie
  • Re: Akumulacja papieru Autor: ~MR [10.42.7.*]
    Ja buduję pozycję od roku. Mam lęki bo to stało się blisko 30% mojego portfela akcji. No ale zobaczmy.
  • Re: Akumulacja papieru Autor: ~sweeger [10.102.52.*]
    Jeden już akumuluje , waląc w rynek
  • Re: Akumulacja papieru Autor: ~re [10.42.3.*]
    sprzedaż za 10-14 tys zł uważasz waleniem w rynek ???ha ha. Ewidentnie podaż mocno osłabła ale zawsze znajdzie się ktoś kto odda za frajer... to i dlatego popyt nie spieszy się z ustawianiem za wysoko... Patrząc na wykres wydaje się ,że 14 zeta to max dołek wokół, którego mamy konsole teraz pod wybicie na 20 zł A jak długo to potrwa to nie wiem, ale premiera Inkwizytora coraz bliżej więc na zbieranie papiera na tych poziomach zbyt długo czasu już nie ma. Może pojawia się na Tragach albo pokażą nowy trailer gry to wtedy większy popyt znów zaatakuje i ruszymy na kolejne szczyty.
[x]
THEDUST -8,97% 0,66 2026-05-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.