• Rakietą do nieba!! Autor: ~NaForBezZmian [10.42.3.*]
    Fantastyczna spółka. Co prawda nie wydaje znaczących gier (Zasadniczo nic nie wydaje:) ale jaki ona ma potencjał!!! O jaaaaa!!!!
    Jezusie Nazareński i Matko przenajświętsza!!! Ta spółka to istna gwiazda na niebie pokrytym gwiazdami spółek wydających gry.
    Uwaga - natychmiast zminusuj ten komentarz!!! Będziesz czuć się o wiele lepiej, jeśli kupiłeś akcje powyżej 6 zł :) Wiadomo, że rynek się myli, inwestorzy się mylą, nikt nie docenia perły! Ale spokojnie, jest Ha, jest Ma, są inni powieszeni, którzy zaraz Wam wytłumaczą na czym polega inwestowanie. Nie, nie - to nie chodzi o zysk, to chodzi o coś więcej - o misję! A misja jest wszystkim znana (doskonale jest to pokazane w filmie Wielki Szu) - każdy ją zna ale nie każdy rozumie :)
    Teraz minusujcie!!!
  • Re: Rakietą do nieba!! Autor: ~ziko [185.21.86.*]
    Eee tam
  • Re: Rakietą do nieba!! Autor: ~ha [10.42.8.*]
    masz rację , byłem ,jestem ,będę ,co do reszty przychody rok do roku wzrost z 25 mln zł do 50 mln zł /?/ dywidenda w granicach 0,15-0,25 zł w zupełności mnie zadowoli ,gwoli ścisłości podaj inną spółkę która da gwarancję sukcesu w rozsądnym terminie
  • Re: Rakietą do nieba!! Autor: ~Nie [10.42.8.*]
    Dnia 2023-02-22 o godz. 13:39 ~NaForBezZmian napisał(a):
    > Fantastyczna spółka. Co prawda nie wydaje znaczących gier (Zasadniczo nic nie wydaje:) ale jaki ona ma potencjał!!! O jaaaaa!!!!
    > Jezusie Nazareński i Matko przenajświętsza!!! Ta spółka to istna gwiazda na niebie pokrytym gwiazdami spółek wydających gry.
    > Uwaga - natychmiast zminusuj ten komentarz!!! Będziesz czuć się o wiele lepiej, jeśli kupiłeś akcje powyżej 6 zł :) Wiadomo, że rynek się myli, inwestorzy się mylą, nikt nie docenia perły! Ale spokojnie, jest Ha, jest Ma, są inni powieszeni, którzy zaraz Wam wytłumaczą na czym polega inwestowanie. Nie, nie - to nie chodzi o zysk, to chodzi o coś więcej - o misję! A misja jest wszystkim znana (doskonale jest to pokazane w filmie Wielki Szu) - każdy ją zna ale nie każdy rozumie :)
    > Teraz minusujcie!!!

Słów których nie rozumiesz .
    To że posiadasz mały zasób słów ,nie znaczy abyś wypowiadał się niepotrzebnie .
  • Re: Rakietą do nieba!! Autor: ~iq200 [10.102.52.*]
    Ale mi dogryzłeś :) Powątpiewasz w moją polszczyznę? Oj, tutaj radzę ostożnie. No ale najważniejsze jest dobre samopoczucie "inwestorów". Ale my wam wszyscy zazdrościmiy! Matko, ale się tu otkujecie! Za kilka lat (jak dobrz pójdzie) wyjdziecie na zero (nie licząc nieistniejącej inflacji). Ale się będzie działo!
    Uwaga! Nie zapomnij zminusować ten komentarz :)
    p.s.
    Uwielbiam Was, serio :) Jesteście głupszy niż twórcy na YT, tamci mają przynajmniej włączoną kamerkę w tel :)
  • Re: Rakietą do nieba!! Autor: ~hehe [10.42.4.*]
    Jak coś to "odkujecie" XD
[x]
FOREVEREN 0,00% 2,39 2025-12-17 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.