I to jest nasz płytki ryneczek, na którym można zrobić wszystko. Dziś wywalali na wyścigi (przy lekkich spadkach w Stanach w ciągu dnia) a jutro będą kupować też na wyścigi "bo przecież Stany ładnie urosły na koniec dnia". Tak duże spadki były dziś przesadzone, jutro u nas musi urosnąć. Zobaczymy jutro, czy mam rację.
Jednak dowieźli dobry wynik do końca. W Stanach też powinno być dobrze, tym bardziej, że znów są powyżej 4000 pkt. Zobaczymy, czy to utrzymają, ale taka szarża od początku może się skończyć się realizacją zysków pod koniec Zobaczymy, liczę jednak u nich na soczystą ziele na koniec dnia. Co po niedzieli, to najważniejsze teraz będzie.
Dnia 2023-03-03 o godz. 19:20 ~Danzel napisał(a): > Jednak dowieźli dobry wynik do końca. W Stanach też powinno być dobrze, tym bardziej, że znów są powyżej 4000 pkt. Zobaczymy, czy to utrzymają, ale taka szarża od początku może się skończyć się realizacją zysków pod koniec Zobaczymy, liczę jednak u nich na soczystą ziele na koniec dnia. > Co po niedzieli, to najważniejsze teraz będzie.
też tak mam graczu uzupełniłem depo i będę uśredniał
no graczu uzupełniłem depo ale i tak mnie na 85 wywaliło jak twoje tłuste eski nie ciążą jeszcze w dopakowanym plecaku, na razie droga pod górę i coraz ciężej z tym ładunkiem ssss