I co tam, fanatyczny akcjonariacie? Szambo nie potrafi utrzymać się na poziomie 5zł. Próby były, ale rzeczywistość weryfikuje. Forek poleci w tym tygodniu w stronę mułu, jak myślicie? Manhattan się jakoś nie obkupił, Tokio też...kurde, Wasza złota rybka chyba się dusi :D
Wiszę, wiszę...tylko od ponad roku pogodziłem się z tym, że to szambo cały czas będzie szambem. Nie czaruję tutaj jak większość ludzi, którzy ciągle rzuczają jakmiś bajkowymi argumentami.
Utopili i teraz desperacko chcą odzyskać pieniążki. Pewnie stąd te bajki puszczają w eter :D
Pewnie, że opłacany :D Cały Manhattan do mnie dzwoni, żebym pisał źle o Forku, bo chcą odkupić za 50centów :D Razem z Bidenem incognito przyjechała cała śmietanka inwestycyjna :D
Skąd Wy czerpiecie te historie to ja pojęcia nie mam. Matki Wam czytały na noc historie o płatnych trollach, czy co? Może takie firmy rejestrowac i normalnie faktury wystawiać? :D
Oczywiście, że masz czas, tylko pamiętaj, ze ten płynie dość szybko. Niedługo okaże się, że to, co wyciągniesz z forka (o ile coś wyciągniesz) pędzie i tak mało co warte...
No ale czekaj sobie, skoro lubisz marazm...
Ja mam szczerą nadzieję, że tego papieru nikt już nie dotknie.
Ja nie płaczę i nie piszę co chwilę o swoich pieniądzach. Ja zniechęcam innych ludzi do zakupu tych papierów. Wejdą do szamba i ich wciągnie na długie lata. Jest masa innych spółek, które są rzetelne i można SPRÓBOWAĆ im zaufać. Natomiast Forkowi NIE WOLNO ufać.
Żaden sekret. Średnia zakupów 7,7128. Na tę chwilę 34,39% w plecy. Posiadam 4514 akcji. Mało-niemało - kwestia indywidualna. Mnie ta strata nie boli, więc nie zależy mi na sukcesie tego szamba.
Ty, a czemu najpierw prezes nie przeprosi tych wszystkich, których obietnicami naciągnął na zakup tego śmiecia? :)
A tak na poważnie - dowiesz się, jak będzie ten poziom. Także musisz się uzbroić w duuuuużo cierpliwości hahaha. No ale w końcu macie czas!
Za głupotę, która skłoniła mnie do zakupu tego szamba, już sam siebie przeprosiłem. Ciebie i reszty nie muszę.
Także reasumując - będę nadal zniechęcał ludzi, dopóki zarząd nie zmieni podejścia do inwestorów, bo nie o kurs mi chodzi. Ten jest wynikiem kłamstw i braku zaufania.
Ciekawe, swego czasu zapatrzeni w spółkę obwiniali właśnie wszystkich w koło a nie widzieli jak to świetnie ująłeś tej "porażki inwestycyjnej". Teraz jak znowu pada kilka gorzkich słów to pisane są morały o braniu na klatę porażek. Ciężko za wami nadążyć. Co do przepraszania to niech najpierw przeproszą Ci którzy wieszczyli rakiety w listopadzie, grudniu, styczniu itd. a tych którzy twierdzili inaczej obrzucali obelgami. Tylko nie wiem za co najpierw powinni przeprosić "za gówna które zrzucali czy za swoją głupotę"... . Pisalem kiedyś, że czas pokaże czy mamy trolli wzrostowych czy spadkowych. Minęło ~5 miesięcy. Efekty/kurs spółki widać... . "Za chwilę" kończy nam się pierwszy kwartał i nic ciekawego nie wyszło. "Za chwilę" znowu usłyszymy, że do września będzie wydanych jakieś 5 "soon'ów"... "za chwilę" okaże się, że niestety 2-3 premiery i 5-6zl to godziwa wycena... "za chwilę" kurs zjedzie do poziomu który nawet po wieszczonej przez wielu pompie po wynikach wyniesie kurs na przewspaniałe +/-8pln...