• Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~janekfanek [10.42.4.*]
    I co tam, fanatyczny akcjonariacie?
    Szambo nie potrafi utrzymać się na poziomie 5zł. Próby były, ale rzeczywistość weryfikuje. Forek poleci w tym tygodniu w stronę mułu, jak myślicie?
    Manhattan się jakoś nie obkupił, Tokio też...kurde, Wasza złota rybka chyba się dusi :D

I bardzo dobrze!

• Re: Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~Obserwator [10.42.4.*]
    Ależ bracie, przecież z nami wisisz w tym akcjonariacie :)
    Chyyyyba tej 5 nie przebije, ale pewności brak.
    Miłego dnia!
  • Re: Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~janekfranek [10.42.8.*]
    Wiszę, wiszę...tylko od ponad roku pogodziłem się z tym, że to szambo cały czas będzie szambem.
    Nie czaruję tutaj jak większość ludzi, którzy ciągle rzuczają jakmiś bajkowymi argumentami.

Utopili i teraz desperacko chcą odzyskać pieniążki. Pewnie stąd te bajki puszczają w eter :D
  • Re: Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~for [31.61.246.*]
    Nóżka na nóżkę i czekamy do raportu rocznego już 21 marca. Nam się nigdzie nie spieszy :)

W tym czasie jeszcze wyjdzie Magical Drop VI

A ty kwicz opłacany spadziu :) Kwicz
  • Re: Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~janekfranek [10.42.7.*]
    Pewnie, że opłacany :D
    Cały Manhattan do mnie dzwoni, żebym pisał źle o Forku, bo chcą odkupić za 50centów :D
    Razem z Bidenem incognito przyjechała cała śmietanka inwestycyjna :D

Skąd Wy czerpiecie te historie to ja pojęcia nie mam. Matki Wam czytały na noc historie o płatnych trollach, czy co?
    Może takie firmy rejestrowac i normalnie faktury wystawiać? :D

Oczywiście, że masz czas, tylko pamiętaj, ze ten płynie dość szybko. Niedługo okaże się, że to, co wyciągniesz z forka (o ile coś wyciągniesz) pędzie i tak mało co warte...

No ale czekaj sobie, skoro lubisz marazm...

Ja mam szczerą nadzieję, że tego papieru nikt już nie dotknie.
  • Re: Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~Leszcz [10.42.8.*]
    Jak na kogoś kto od ponad roku pogodził się ze stratą to pięknie płaczesz na forum. Smutne musisz mieć życie...

Ps. A tak z ciekawości, ile jesteś w plecy? Jak nie chcesz się wydać, że kieszonkowe przewaliłeś to możesz w procentach podać :)
  • Re: Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~janekfranek [10.42.3.*]
    Ja nie płaczę i nie piszę co chwilę o swoich pieniądzach.
    Ja zniechęcam innych ludzi do zakupu tych papierów. Wejdą do szamba i ich wciągnie na długie lata.
    Jest masa innych spółek, które są rzetelne i można SPRÓBOWAĆ im zaufać. Natomiast Forkowi NIE WOLNO ufać.

Żaden sekret.
    Średnia zakupów 7,7128. Na tę chwilę 34,39% w plecy.
    Posiadam 4514 akcji. Mało-niemało - kwestia indywidualna. Mnie ta strata nie boli, więc nie zależy mi na sukcesie tego szamba.
  • Re: Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~nienajnowszy [10.42.7.*]
    Ciekawi mnie, gdyby teraz zaczelo rosnąć dajmy na to do 10 zł by urosło

czy zaczałbys inaczej spiewać
    i co najważniejsze, czy przeprosiłbys wsztkich łacznie z prezesem, za te g*wno które tutaj zrzuciłeś?
    i za swoją głupotę
  • Re: Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~janekfranek [88.156.130.*]
    Hahahah xD

Ty, a czemu najpierw prezes nie przeprosi tych wszystkich, których obietnicami naciągnął na zakup tego śmiecia? :)

A tak na poważnie - dowiesz się, jak będzie ten poziom. Także musisz się uzbroić w duuuuużo cierpliwości hahaha. No ale w końcu macie czas!

Za głupotę, która skłoniła mnie do zakupu tego szamba, już sam siebie przeprosiłem. Ciebie i reszty nie muszę.

Także reasumując - będę nadal zniechęcał ludzi, dopóki zarząd nie zmieni podejścia do inwestorów, bo nie o kurs mi chodzi. Ten jest wynikiem kłamstw i braku zaufania.
  • Re: Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~Pocker [80.49.140.*]
    Smutne masz życie. Nie szkoda ci pradu na to ?
  • Re: Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~janekfranek [88.156.130.*]
    Ooooo!

Już nie jesteście ekspertami od inwestowania?
    Teraz jesteście psychoanalitykami i psychologami? Może profilowaniem się również zajmujecie?

Nie dość, że trafiłem na perełkę inwestycyjną to jeszcze akcjonariusze wszechstronnie utalentowani i wszechwiedzący!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.49.140.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~iksde [10.102.52.*]
    W tym czasie to będzie 4zł na kursie XD
  • Re: Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~max [10.102.52.*]
    kwiczycie niczym zarzynany świniak ............

trzeba brać na klate swoje porażki inwestycyjne a nie obwiniać wszystkich dookoła. Po prostu za wcześnie kupiliście a teraz jęczycie ... to żałosne
  • Re: Ktoś spuścił wode z szamba... Autor: ~Pawcio [5.173.149.*]
    Ciekawe, swego czasu zapatrzeni w spółkę obwiniali właśnie wszystkich w koło a nie widzieli jak to świetnie ująłeś tej "porażki inwestycyjnej". Teraz jak znowu pada kilka gorzkich słów to pisane są morały o braniu na klatę porażek. Ciężko za wami nadążyć. Co do przepraszania to niech najpierw przeproszą Ci którzy wieszczyli rakiety w listopadzie, grudniu, styczniu itd. a tych którzy twierdzili inaczej obrzucali obelgami. Tylko nie wiem za co najpierw powinni przeprosić "za gówna które zrzucali czy za swoją głupotę"... . Pisalem kiedyś, że czas pokaże czy mamy trolli wzrostowych czy spadkowych. Minęło ~5 miesięcy. Efekty/kurs spółki widać... . "Za chwilę" kończy nam się pierwszy kwartał i nic ciekawego nie wyszło. "Za chwilę" znowu usłyszymy, że do września będzie wydanych jakieś 5 "soon'ów"... "za chwilę" okaże się, że niestety 2-3 premiery i 5-6zl to godziwa wycena... "za chwilę" kurs zjedzie do poziomu który nawet po wieszczonej przez wielu pompie po wynikach wyniesie kurs na przewspaniałe +/-8pln...
[x]
FOREVEREN -1,00% 2,97 2025-10-20 15:07:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.