Jednak intuicja mnie nie zawiodła. Coś wczoraj zacząłem przeczuwać, ze będzie dziś mocno szło na południe, wiec przed końcem sesji sprzedałem swoje akcje w okolicach 35 zł. Dziś rano zacząłem miec wątpliwości jak podbili na 35.30, ale szybko się uśmiechnąłem jak zobaczyłem fale zrzutów. Odkupiłem za jakies 33.90. Wiadomo, idealnie nie trafi się w dołek i górkę, ale na pakiecie prawie 10k akcji to jestem do przodu dzięki tej sprytnej operacji jakies 14k PLN. Oczywiście brutto. I to w jeden dzień. Dobry wynik :)
Za to lubię XTB. Od wiosny 2020 kilkanaście razy się udało :)
Dnia 2023-02-21 o godz. 19:29 ~Cypis napisał(a): > Mnie intuicja podpowiada, że jesteś zwykły farmazon. > > > > Wg. Twoich wyliczeń: > > 1,10 zł x 10000 akcji = 14 000 zł? > > > > Powodzenia przy inwestycjach życzę, bo mając na bakier z matematyką to będzie najbardziej Ci potrzebna. > > xDDDD
Czego się spodziewałaeć, ten Dimma to tuskomatoł, nadaje się jedynie jako posłanic z reklamówką Biedronki.
Gratuluję. Ja za to przyjąłem inną strategię. Nie sprzedaję od 2020 r., dokupuję. Średnia poniżej 15 zł. Zysk trzycyfrowy. O dywidendach nie wspomnę. Nie ślęczę codziennie przed komputerem i nie chwalę się jaki to ze mnie kozak. Wiem, takich jak ty nie przebiję. Wy potraficie zawsze łapać górki i dołki. Ja nie potrafię.
Zdzisiek, napisałem ze nie złapałem ani górki ani dołka. Nie przekręcaj moich słów proszę. Tryskasz jadem i zazdrościsz mi udanej strategii inwestycyjnej. Widać moja lepsza od twojej
Czy Twoja lepsza to nie powiedziałabym masz pare akcji które sprzedajesz i odkupujesz i tyle w temacie jak ktoś tutaj jest dłużej i posiada spory pakiet to nie bawi się w łapanie górek i dołków bo lepiej siedzieć i spokojnie czekać a nie stresować się czy odkupię niżej,zdrowia nie przliczysz na kasę
Hahaha, uwielbiam takie komentarze zazdrośników którzy biją pięścią w stół ze stracili kolejna okazje na fajne kółeczko Hahah Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Jaki stres kolego? Stres to jest trzymać te akcje. Schemat ten sam od 2 lat ponad
Dnia 2023-02-21 o godz. 21:51 cimas84 napisał(a): > Panie Zdzisławie, a ten zysk trzycyfrowy to bardziej 150 czy np. 880zł? > Tak czy inaczej gratuluję zysku;)
Myślę, że Pan dobrze wie, że chodziło mi o zysk w %.
Bardzo dobrze, ktoś nam tu te obroty musi kręcić, żeby była płynność. Podoba mi się Twoja strategia jak każda inna, która transferuje pieniądze od aktywnych do cierpliwych. Powodzenia i kręć kółka jak najczęściej.