• UUU i znowu straszonko Autor: ~kolo [91.222.25.*]
    Ale się boimy. Co za fraje wystawia zlecenie jak kurs zawieszony. Z taką ilością to na pewno mietek buhahha
  • Re: UUU i znowu straszonko Autor: ~mądry [83.14.17.*]
    nie wiesz kiedy odblokują. Zrobią to nagle przed ogłoszeniem bankructwa i kto pierwszy się ewakuuje odzsyka przynajmniej część pieniędzy. A co do twojego słownictwa to jak na razie tylko ty jesteś fr@jerem bo powiesili cię na haku i kwiczysz bezsilnie
  • Re: UUU i znowu straszonko Autor: ~Kris [46.204.109.*]
    A niby dlaczego mają ogłosić bankructwo skoro mają większe zyski niż połowa firm z NC. Wyjaśnij proszę twój tok myślenia.
  • Re: UUU i znowu straszonko Autor: ~Mądry [37.225.51.*]
    A niby dlaczego nie ? Koszt produkcji takiej farmy teraz kilkadziesiąt procent większy, brak pozwoleń, kolejne dwa lata zanim powstanie farma o ile w końcu będą zgody, zaufanie inwestorów do spółki zerowe poza kilkoma fanatykami na tym forum. Blizej do bankructwa niż do jakiś niestworzonych stawek które tutaj głosicie 10 zł i wyżej xd
    Wysoko wisisz mądry że taki zły na Brawa jesteś.
  • Re: UUU i znowu straszonko Autor: ~mądry [10.42.7.*]
    brak argumentów u krisa i już jakieś ataki i zaczepki personalne xd nie można tak po prostu obiektywnie i rzetelnie ocenić sytuacji spółki ?? jak źle o spólce to powiedzą ze trol, albo ze wisi, jak dobrze to samo xd nie dziwię się, że tak dymają tutaj akcjonariat patrząc na ich poziom intelektualny
    Nikt nie twierdzi że jest super a nawet Dobrze lecz teorię że ogłoszą bankructwo są wyssane z palca. Ja też dyndam na haku ale czekam cierpliwie i nie sieje czarnych wizji. Nie jest mi to potrzebne do niczego. Szkoda nerwów. Wchodząc tu wiedziałeś co to za firma a teraz masz zal
  • Re: UUU i znowu straszonko Autor: ~Józek [37.249.105.*]
    Spółka ma się bardzo dobrze. Te opowiesci tu to zbiór bzdur.
  • Re: UUU i znowu straszonko Autor: ~sss [10.42.8.*]
    nie wiem czy umiecie czytać raporty, natomiast ta spółka ma aktywa wartości 20 milionów złotych. Zobowiązań BRAK. Jak taka spółka ma zbankrutować, ktoś mi wyjaśni?
[x]
BRAS -2,35% 0,17 2025-10-07 15:09:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.