• Siła spokoju Albowiem Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.121.*]
    Był bardzo dobry raport. Nie wygląda żeby spółka miała się zwijać. Podejrzana cisza w polimerach.. Wszyscy przeczuwajs to samo Nagle i Niespodziewane zapodanie komunikatu który zmieni liczbę cyfr w kursie i spowoduje zmianę kodu z 1 na 2 lub 3 w niedługim czasie. Oczywiście będą setki wpisów wiadomo. Ale wygraj ci którzy mają mocne nerwy i czas.

Ja przeczuwam dobry komunikat jeszcze w tym tygodniu. Nie przejmujcie się Slayem i innymi jego wcieleniami. Mówił że spadnie że kupi za grosz a kupował jak sam pisał za 6 groszy. Pewnie twraz sprzedał po 9 i chce za 7 teofhe ponaganiac na kółko śmieszna sumka.... Jak pisxa ze spadnie to oznacza że chcą wasze akcje o jedną trzecią taniej kupić
  • Re: Siła spokoju Albowiem Autor: ~LetMe [94.254.169.*]
    Ja nie jestem insiderem więc takiej wiedzy nie mam... Dlatego mam tu symboliczną ilość. Duże ryzyko
  • Re: Siła spokoju Albowiem Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.121.*]
    No ale tak na logikę. W przypadku kiedy polimery totalnie nie wypala teraz ani w przyszłości to przecież nie spowodują straty wielomilionowej. Zakładając że część szkoleniowa będzie się rozwijać a wystarczy oglądnąć ich Facebook portfolio opinie to są w stanie zarobić te pół miliona milion n rok jakiś tam te wycenę 10 15 20 mln będą miały. Gdyby ten raport pokazywał że jest tam tragedia to by nie było takiego optymizmu.

Teraz pomysł jeśli coś wyjdzie z granulatem cokolwiek to czy kurs się zatrzyma na 20 groszach to jest pytanie. Tak więc nie opowiadaj ze przy 8 groszach ryzyko jest masakryczne 8 to nie 28 czy 88 groszy. My już tak mamy że jak są akcje tanie to słabo wciągają dopiero jak są drogie to co innego to się już nie zmieni.

Ja tam przemyślałem sprawę i uważam że wbrew pozorom ryzyko nie jest większe niż na innych spółkach za to potencjalny zwrot z akcji nieporownanie większy.

Ja nie jestem. Insiderem przeczuwam komunikat o zwiększeniu udziałów. Ale pewnie się mylę. Kieruje się rozumem obserwacja i wyczuciem. Emocji. Poza tym ta grupka też chcę zarobić oni się potaraja żebyśmy sobie wyrywali z rąk akcje za 28 groszy krzyczeć że za chwilę będzie złotówka. Takie życie c est la vie
[x]
CTEGROUP 0,00% 0,03 2026-01-07 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.