Mitura kupuje akcyjki. Robi się coraz ciekawiej. Przypuszczam, że wydał ok 4.7 mln zł bo pewnie wszystkie kupował po 29 zł. Teraz czekają nas zmiany w zarządzie, startegia i jeszcze coś ciekawego późną jesienią.
Ps. radzę obserwować i kupować na spadkach wszystko co będzie w granicach 12 zł za sztukę (będzie tego strasznie mało lub nic), w takim wypadku radzę kupować drożej i cierpliwie czekać na dalszy rozwój wydarzeń.
Pozdrawiam
..przegrzebalem sie przez to forum ...uff ... wychodzi mi na to, ze Cron jest chyba dogadany z Mitura ..... razem zrobia w Simple co chca ..... tam trzeba trzeciej nogi a Cron to dobre wyjscie .....moim zdaniem to bedzie zmiana Prezesa na bardziej operacyjnego i rozumiejacego rynek ....obecny Prezes jest dobry ...... ale swieża krew zawsze poprawia samopoczucie pacjenta ....
pozdrawiam grzesiu
nie było mnie pare dni wiec nic nigdzie nie pisałem
ale jak na razie wszystko widze sie potwierdziło co pisałem ew wiedziałem wczesniej
No ciekawi mnie ta spółka ale nie moge jej rozpracować. Mam w zapasie parę akcji od dawien dawna - inwestycja długoterminowa i narazie trzymam. Faktycznie jako jedna z niewielu oparła się wielkim spadkom ale cóż z tego jak rynek odbija to Simple leci w dół. W perspektywie najbliższego odbicia WIG-u nie wróży to więc najlepiej. Ale czekamy.