• Simple Autor: ~Grzesiek [83.31.10.*]
    Mitura kupuje akcyjki. Robi się coraz ciekawiej. Przypuszczam, że wydał ok 4.7 mln zł bo pewnie wszystkie kupował po 29 zł. Teraz czekają nas zmiany w zarządzie, startegia i jeszcze coś ciekawego późną jesienią.
    Ps. radzę obserwować i kupować na spadkach wszystko co będzie w granicach 12 zł za sztukę (będzie tego strasznie mało lub nic), w takim wypadku radzę kupować drożej i cierpliwie czekać na dalszy rozwój wydarzeń.
    Pozdrawiam
  • Re: Simple Autor: ~nowy [80.53.116.*]
    ...a mnie sie wydaje ze te akcyjki to juz niedlugo beda po 15 zlociszy ....
  • Re: Simple Autor: ~nowy [80.53.116.*]
    ..przegrzebalem sie przez to forum ...uff ... wychodzi mi na to, ze Cron jest chyba dogadany z Mitura ..... razem zrobia w Simple co chca ..... tam trzeba trzeciej nogi a Cron to dobre wyjscie .....moim zdaniem to bedzie zmiana Prezesa na bardziej operacyjnego i rozumiejacego rynek ....obecny Prezes jest dobry ...... ale swieża krew zawsze poprawia samopoczucie pacjenta ....
  • Re: Simple Autor: ~Grzesiek [89.108.216.*]
    Przeczytaj artykuł w dzisiejszym Parkiecie na str.6 Wszystko sie wyjaśni wkrótce.
    Ps. ciekawie będzie i to jest pewne.
  • Re: Simple Autor: las_vegas [89.231.161.*]
    pozdrawiam grzesiu
    nie było mnie pare dni wiec nic nigdzie nie pisałem
    ale jak na razie wszystko widze sie potwierdziło co pisałem ew wiedziałem wczesniej

a art dzisiejszy super - kurs nieistotny

• Re: Simple Autor: ~Art [62.21.73.*]
    No ciekawi mnie ta spółka ale nie moge jej rozpracować. Mam w zapasie parę akcji od dawien dawna - inwestycja długoterminowa i narazie trzymam. Faktycznie jako jedna z niewielu oparła się wielkim spadkom ale cóż z tego jak rynek odbija to Simple leci w dół. W perspektywie najbliższego odbicia WIG-u nie wróży to więc najlepiej. Ale czekamy.
  • Re: Simple Autor: ~majkel [94.42.29.*]
    zaiste dziwny to papier...
  • Re: Simple Autor: las_vegas [89.231.161.*]
    to nie papier - to obligacje:)
    pozdr dla tych nad zal sulejowskim:)
[x]
SIMPLE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.