....Spisek polega na tym ze wszystkie te publiczne listy, te komentarze o tak zlym stanie spolki sa po to aby miec podstawe na darmowe akcje dla swoich ''nablizszych'' zaprzyjaznionych akconariuszy. Kapitalizacja spolki przy wycenie 4 zl na akcje to 20m zl ($5m $$). Mysle ze nowy inwestor juz jest tylko bylo trzeba nowych akcji zeby, ktos mogl zarobic;
Tylko ci co kupowali w publicznej ofercie i zaufali spolce sa......
...oczywiscie zagranicznemu inwestorowi, i tak jak wszystko kazdy dobry projekt, gdzie marka made in Poland,Polski know how, zostanie sprzedany dalej na zachod albo na wschod:-) za drobne. Tak jak pisze prezessss , produkt jest spakowany , gotowy, ale bez Polskiego pomyslu na rozwoj, dlatego''zakończyliśmy prace nad ostatnim projektem badawczorozwojowym, co oznacza również rozstanie z zespołem inżynierów'', czyli SPRZEDAZ zapakowanego produktu..slabe dzialania bo POLSKIE.
Na razie nawet nie ma kasy na certyfikacje , a to są grosze w stosunku do tego ile będzie kosztowało uruchomienie produkcji. Przykro że masę pieniędzy idzie na IZERE, bo za to można byłoby bez problemu w pełni skomercjalizować Triggo
No cóż powoli kurs zaczyna wracać do normy więc najwyraźniej ten ruch w górę był spowodowany listem ... .
Pozostaje czekać na to czy uda się znaleźć inwestora
Hmmmmm dziwnie wygladały notowania przez ostatnie dwa dni. Z 3 złociszy na 4,99 zł ktoś wywindował około 30 kilami akcji. Szczególnie wczoraj strzał na 4,99 zł 10 kilami akcji był dziwny, potem jeszcze 5 kilo trochę niżej. Nie wydaje mi się, żeby ten wystrzał z 3 do 5 zł był wywołany korespondencją Prezia do akcjonariusza. W tych wypocinach nie było nic co usprawiedliwiałoby taki wzrost. Nie wierzę, że ten co brał 10 kilo po 4,99 zł nie czytał listu Prezia. Teraz pozostaje czekać na info o inwestorze - emisje E3 i E4 klepnięte. Może być jeszcze ciekawie tutaj.
i to co tu teraz się zaczyna dziać mam wrażenie, że tu będzie znacznie więcej niż można wyczytać. Grubasy lubią wychodzić z zyskami rzędu 1000% więc i tu zapowiada się ciekawie. Kolejna sprawa to brak szulerów, którzy na innych formach piszą o tej firmie no i do tej pory tylko trzy główne posty otwarte. Sami mnie zachęciliście dlatego teraz czekam. Są takie dwie fajne firmy, które na trzepaku próbują zrzucić drobnicę ale im się nie uda. Tutaj będzie to samo ale wskaźniki dużo wyżej ze względu na wycenę historyczną.