– Wydaje się, że i w tym roku Atal i Dom Development mogą wypłacić równie wysokie dywidendy. Dane pokazują, że kondycja finansowa tych spółek jest dobra i stabilna. Wskaźniki zadłużenia są niskie, a saldo środków pieniężnych wysokie. https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/prognozy-na-2023-rok-20-spolek-ktore-zwieksza-wyplate-dywidendy,akcje,303392
Podzielcie sobie proszę zysk jednostkowy netto przez liczbę akcji i przemnożcie przez 0,7 ( dolne widełki polityki dywidendowej) i wynik zaokrąglijcie do groszy ...ciekawy wynik :)
mnie te 6,66 rozbawiło... ktoś chyba coś wie... może Prezes łyka batoniki... czekam na ESPI... pozdrawiam .. życzę samych tłustych dywidend jak kiedyś na IRL PS nabył coś Forumowicz Kętów? .. widziałem wpisy w grudniu ...
Dnia 2023-04-12 o godz. 16:06 ~fatman napisał(a): > mnie te 6,66 rozbawiło... ktoś chyba coś wie... może Prezes łyka batoniki... czekam na ESPI... pozdrawiam .. życzę samych tłustych dywidend jak kiedyś na IRL > PS nabył coś Forumowicz Kętów? .. widziałem wpisy w grudniu ...