• Idę o zakład Autor: ~Kamil [37.248.163.*]
    ,że do końca roku mamy tutaj wynik dwucyfrowy na akcji.
  • Re: Idę o zakład Autor: ~Corn7 [83.151.43.*]
    Narazie zbierają i jak wybierają to zostanie tylko brać z prawej więc te 4 zł szybko będzie historia
  • Re: Idę o zakład Autor: ~Korab [77.222.245.*]
    Też obstawiam, taki wynik dwucyfrowy i być może będzie to inna cyfra niż 1...
  • Re: Idę o zakład Autor: ~Ppp [94.254.202.*]
    Stanley coś Ochlona gdzie te twoje 2.5 bierz póki nie ma 4 z przodu
  • Re: Idę o zakład Autor: ~Corn7 [83.151.43.*]
    Arkusz dziurawy więc szybko mozebyc ponad 4 zł.
  • Re: Idę o zakład Autor: ~Przechodzień [10.102.52.*]
    Staney zostanie na peronie. Nie wydaje wam się, że Madzia zmienia branżę na ceramiczną? Miski lub filiżanki jak kto woli? Wykres dwuletni intryguje (jednoroczny zresztą też).
  • Re: Idę o zakład Autor: ~Staney [46.134.8.*]
    Sami zostaniecie ale ubrani i z ręką w nocniku. Do zobaczenia przy 2,50.
  • Re: Idę o zakład Autor: ~abc [85.221.148.*]
    dwucyfrowy kurs jest tak samo mozliwy jak te 2,50 Stanleya, mozliwe, że będą oba w tym roku ;-)
  • Re: Idę o zakład Autor: ~Przechodzień [80.54.0.*]
    Nie wiem czy się wyrobią ale tak, jest to teoretycznie możliwe.
    Magna dostaje przelew po wygranej, robi dywidendę 16-17 zł na akcję (kurs dwucyfrowy), po dywidendzie kurs spada na 2,50. Wszyscy (w tym staney) zadowoleni :)
  • Re: Idę o zakład Autor: ~Zzz [31.183.243.*]
    Najbardziej prawdopodobny scenariusz...
  • Re: Idę o zakład Autor: ~abc [85.221.148.*]
    Nie sądzę, żeby druzynowy ze słupami chciał dać tak łatwo zarobić ulicy, po drugie zaś dlaczego w ogóle miałby dać im zarobić?? - najpierw solidny zjazd, niepewność, przetrzepanie ulicy , odebranie im akcji i potem dopiero dwucyfrówka - bo komuś muszą je potem opchnąć.

Stąd moja prognoza: 70%, że najpierw 2,50, a potem >10
    Nie no bez jaj. Tego trzepania to już tu trochę było jakby nie patrzeć. Poniżej 3 zł to ja (i pewnie nie tylko ja) dobiorę solidniejszy pakiecik. A czasu coraz mniej, więc na większe zjazdy już nie liczę. Co do przyszłej sytuacji to scenariuszy jest wiele. Ten z dywidendą to tylko jeden z nich i raczej mniej prawdopodobny. Tak czy siak po wyroku kurs dwucyfrowy będzie. I to bliżej 20 niż 10 zł. Sam jestem ciekaw jak to się zakończy. Czy jakiś inny drużynowy zagra (już gra) przeciw RG Ventures? Może papugi tworzą własną drużynę pod innym szyldem? Pożyjemy zobaczymy.
  • Re: Idę o zakład Autor: ~MSP [37.248.171.*]
    Masz rację. Jednak ten scenariusz już był. Mieliśmy już i to całkiem niedawno takie kursy. Obecnie jest już chyba za późno na takie zagrywki. Bardziej bym obstawiał utrzymywanie kursu na obecnym poziomie - jest to teraz tańsze i bezpieczniejsze.
    MSP, patrz na wykres (2Y), tam widać już co będzie. Za 3-4 tygodnie formacja się dopełni.

• Re: Idę o zakład Autor: ~Staney [46.134.9.*]
    Pitu, pitu. Właśnie mamy szczyt. Nie ma juz komu kupować. Naiwniacy ubrani zatem czas na ostry zjazd.
  • Re: Idę o zakład Autor: ~TREYD [188.33.224.*]
    Niedaj Boże pęknie 4 zł:(
  • Re: Idę o zakład Autor: ~Ppp [5.173.41.*]
    Powoli do góry będziemy wspinać się
[x]
06MAGNA 2,07% 2,46 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.