To pokazuje, że tu brak jest jakichkolwiek wartości, a WARTOŚCIĄ GŁÓWNĄ, jest SPÓŁDZIELNIA, która robi pośmiewisko z notowań... Zwłaszcza po każdym ruchu pojawia się w zleceniu 1 lub 2 akcje...Po co? Na co? Przecież opłata transakcyjna wyklucza logikę takiej transakcji.. To tylko po to, by doprowadzać zwykłych inwestorów do wsciekłości pokazać kto tu rządzi... Mafia i spekóła, czyli SPÓŁDZIELNIA... Niech będą PRZEKLĘCI...
Tu nie będzie skrupułów .... Po spadkach z 300zł, wejścu nowego inwestora, wywaleniu MediLynx szansa na powrót zysków jest ogromna.
Zrzut akcji przez MIRI ma na celu jedno ....wystraszenie a potem zebranie akcji po taniości. Będą tak robić do skutku aż odbiorą wszystko a potem ... nagle +25% druga sesja +30% dziękuję i dowidzenia
Czy Wy inwestorzy macie olej w głowie. Przecież oni mają umowy inaczej podpisane na prowizje niz my leszcze, nie przerażajcie się 1, czy 2 akcjami. Mam zl za transakcję w BOS. powyżej 1200zl 0,25%. Oni mają np dzienne rozliczenie za calość. Przestańcie bić pianę, bo nie macie takich obrotów. Poz atym wielu z Was ma tylko jedna pozycję widoczną transakcyjną, oni mają całość zleceń. Obserwujcie obroty i wskaźniki, RSX dawno wołał sprzedaż , le chęć zysko zaślepia i tego są konsekwencje. Co dalej , kupować mniejsze pakiety, , spadek góra 15, góra.
Dnia 2023-02-20 o godz. 15:38 ~macrone napisał(a): > Dnia 2023-02-19 o godz. 09:27 ~Piracik33 napisał(a): > > Nic dodac,nic ujac w sedno. Tylko czy 15? Za duzo osob czaji soe na ten poziom. Zobaczymy. > > pisałem piracik o 15,6 , chyba niewiele się pomyliłem
macrone masz racje, na tej złodziejskiej spółce wszystko możliwe nie tylko 15,60 zł ale i 13 rówież,