• Idą zmiany Autor: ~InżynierMaliniak [10.102.52.*]
    Zarząd AGTES S.A. informuje, iż w dniu 15 września 2015 roku otrzymał od pełnomocnika Pana Marcina Pawlikowskiego będącego akcjonariuszem Spółki zawiadomienie o następującej treści:

" Dotyczy: Zawiadomienie o zmniejszeniu udziału w ogólnej liczbie głosów w Spółce do poniżej 5%

Działając na podstawie art. 69 ust. 1 pkt 2) ustawy o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych (Dz.U. 2005 r, Nr 184, poz. 1539 z późń. zm.),

W imieniu Pana Marcina Pawlikowskiego zawiadamiam, iż łączny udział Pana Marcina Pawlikowskiego w ogólnej liczbie głosów w AGTES S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka") zmniejszył się i obecnie wynosi 2,05%.
  • Re: Idą zmiany Autor: ~Batiar [87.206.48.*]
    Maliniak Explorer, 7 lat potrzebowałeś na udostępnienie tego znaczącego komunikatu? Gratuluje wytrwałości
  • Re: Idą zmiany Autor: ~InżynierMaliniak [10.42.3.*]
    Dnia 2023-02-18 o godz. 11:39 ~Batiar napisał(a):
    > Maliniak Explorer, 7 lat potrzebowałeś na udostępnienie tego znaczącego komunikatu? Gratuluje wytrwałości

nic się nie przedawnia, a nie cięty rak tylko się rozwija.
  • Re: Idą zmiany Autor: ~Chudy [5.173.198.*]
    masz racje z tego co czytałem już dwa lata tu siedzisz to dłużej niż ludzie żyją po diagnozie mam nadzieje ze to nie z powodu choroby i że to jednak twoja praca a nie obsesja skrzywdzonego akcjonariusza
  • Re: Idą zmiany Autor: ~InżynierMaliniak [10.42.3.*]
    Dnia 2023-02-18 o godz. 12:46 ~Chudy napisał(a):
    > masz racje z tego co czytałem już dwa lata tu siedzisz to dłużej niż ludzie żyją po diagnozie mam nadzieje ze to nie z powodu choroby i że to jednak twoja praca a nie obsesja skrzywdzonego akcjonariusza

w przeciwieństwie do ciebie zaślepionego czekaniem, bez względu na wszystko, łatwego grosza bez roboty ja cenię sprawiedliwe i prawe rozwiazywanie i opisywanie rzeczy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.198.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [10.42.4.*]
  • Re: Idą zmiany Autor: ~MasterOfPuppets [46.204.64.*]
    Ten post nic nie wnosi.
    No i ta data...
  • Re: Idą zmiany Autor: ~kilof [10.42.3.*]
    widać że nie może przeboleć że pawlikowski go wydoił na agtesie i teraz się mści robiąc negatywny PR dla hubtecha.
  • Re: Idą zmiany Autor: ~kilof [10.102.52.*]
    ale trzeba być czujnym żeby i nas nie wydoił z pieniędzy.
    żeby zniszczyć i uwalić taką spółkę na tym etapie musiałby mieć wyjątkowe zdolności aż ciężko by było uwierzyć ze po tylu latach gdzie w końcu spółka zarabia i ma przed sobą lepsza przyszłość gość to zniszczy może go odsuną ale to chyba mało prawdopodobne
    panowie to tylko forum a pr to zrobił spółce pan P składając kupę bzdurnych obietnic i oczywiście zawsze coś może nie wyjść ale jak by miał odrobine honoru i szacunku do akcjonariuszy to by zrobił webinar i się łaskawie wytłumaczył
  • Re: Idą zmiany Autor: ~Chaguaramas [148.122.184.*]
    Proszę nie wypowiadaj się tak stanowczo skoro masz minimalną wiedzę. Postudiuj trochę jak funkcjonowało OnlyBio za rządów Wojciechowskiej z którą wiązaliśmy ogromne nadzieję, a jak zaczęło funkcjonować jak przejął to Pawlikowski. Dużo można pisać, ale na pewno jest to gość kumaty na maxa.
  • Re: Idą zmiany Autor: ~jaccoo1 [10.102.52.*]
    Dokładnie,
    Pawlikowski stworzył naprawdę dobrą i rozpoznawalną markę.
    Kosmetyki dobrze się sprzedają i maja przyszłość.
    Co do nawozów i pasz to myślę że już niedługo też będzie jakieś info.
    Tylko ten inwestor, chyba nie dogadali się z Pawlikowskim.
    Ale tego dowiemy się po walnym.
    Spółka ma duży potencjał i może fund znalazł kupca na nią,
    co może być nie pomyśli prezesowi...
    Jednak bez akcji prezesa i zarządu nic nie zrobią...

Dla nowych na tym forum Maliniak to płatny naganiacz,
    który ma za zadanie obrzydzić nowym inwestorom tą spółkę
    Wszystko po to aby kurs był najniższy...

jaccoo1 sam napisałem ze spółka jest jak najbardziej perspektywiczna ale ten brak informacji i brak kontaktu z akcjonariuszami nie jest ok inwestowanie nie polega na domyślaniu sie co kombinuje zarząd mam nadzieje ze macie racje jeśli chodzi o profesjonalność pana P i po walnym zrobią webinar i odpowiedzą chociaż na kilka pytań
    chaguaramas opieram się tylko na tym co mogę znaleść na temat spółki i osób z zarządy w internecie napisałem ze są tu ludzie którzy maja pojęcie o spółce i że sam jestem zainteresowany akcjam niestety dostępne informacje jak i zapowiedzi tego pana nie wystawiają mu najlepszej opinii uważam ze nie wszystko musi się udać ale należy brać odpowiedzialność na swoje słowa bo dużo ludzi uwierzyło w jego zapowiedzi a on nawet nie raczył się odnieść do np zarzutów KNF i ten fakt niestety rzutuje na cała spółka stawia cały ich dorobek w złym świetle to moje zdanie i po to właśnie jest forum pamietam co napisałeś ze mu wierzysz ze każdy akcjonariusz zarobi i to jest twoje prawo
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.198.*]
  • Re: Idą zmiany Autor: ~Chaguaramas [148.122.184.*]
    Chudy, odpowiedź jest bardzo prozaiczna
  • Re: Idą zmiany Autor: ~Chudy [5.173.131.*]
    Ok dzięki
[x]
HUBTECH 0,82% 0,25 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać