• DO CIERLIWYCH Autor: ~Lis [10.102.52.*]
    Chciałoby się powiedzieć, a nie mówiłem. Na tym papierze nie trzeba robić wiele, wystarczy być cierpliwym (vide ostatni tydzień, miesiąc rok). I tak od trzech lat. Ładne stopy zwrotu dobra dywidenda i gwarancja rozwoju firmy. Mam dla Was bardzo ważną wskazówkę, nie czytajcie za dużo forum bankiera, a przede wszystkim nie bierzcie sobie do serca trolli typu Spułka, Mati kolarz. a w ostatnim czasie BB i wyjdziecie na swoje. Pozdrawiam cierpliwych, a wszystkim życzę udanych inwestycji.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: dimmu3 [185.189.215.*]
    Spułka to był gość. Z czasem jakość trolli spadła, a ten bb ostatnio jest tak żenujący, że aż szkoda się na niego wysilać.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Joe [70.53.83.*]
    Dokladnie.Nic dodać i nic ująć.Niestety nie jestem od początku.Ale trochę czasu już w portfelu trzymam.I sam jestem ciekaw gdzie będę za kilka lat.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Xxx [31.0.58.*]
    A Ty Lisku skończ się tak ekscytować jak nastolatka każdym wzrostem co 50 groszy bo zaczynasz być żenujący. Odzywaj się co 10 zł lepiej
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Xxx [176.221.120.*]
    A ty xxx nie podszywaj się pode mnie.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~XxX [31.135.199.*]
    Xxx a ty pode mnie, bo jesteś marną podróbą
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~biczes [5.173.132.*]
    Lis jest takie stare powiedzenie "CIERPLIWY, TO I KAMIEŃ UGOTUJE"
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Lis [10.42.4.*]
    Tak tylko się pytam gdzie gość widzi u mnie jakąś ekscytację i częste odzywanie się. Niektórzy nie widzą po prostu faktów.I takie słowo na niedzielę :))
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Xxx [31.0.50.*]
    Już w pierwszym zdaniu twojego posta widać ekscytacje. Poza tym te twoje posty z ta niby śmieszna literówka w tytule nic nie wnoszą wiec po co się w ogóle produkujesz? Mało masz atencji w domu? Żona cię nie słuchać jak do niej coś mówisz?
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Lis [10.102.52.*]
    Za to Twoje posty są bardzo merytoryczne i wnoszą do dyskusji niemal tyle co "O Obrotach Ciał Niebieskich" do astronomii. Koleżko dam Ci radę, jeśli mój (przecież charakterystyczny) wątek się nie podoba po prostu go nie czytaj. Dla Ciebie chyba rzeczywiście lepszy jest "Pudelek" lub "Plotek". Zawsze się zastanawiam czy to jest zawiść czy głupota, czy też prymitywny hejt, a może wszystko naraz. Aha i jeszcze jedno: nie musisz już odpisywać, bo nie będę z tobą polemizował- zgodnie z zasadą ,żeby nie zniżać się do prymitywnego poziomu kogoś, kto jest tam od urodzenia.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Xxx [176.221.120.*]
    Xxx Podszywa się pode mnie. Wystarczy zerknąć po ip.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Lis [10.42.3.*]
    Wiem, wiem. Pozdro.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~psychiatra [10.102.52.*]
    Dnia 2023-02-18 o godz. 21:57 ~Xxx napisał(a):
    > Już w pierwszym zdaniu twojego posta widać ekscytacje. Poza tym te twoje posty z ta niby śmieszna literówka w tytule nic nie wnoszą wiec po co się w ogóle produkujesz? Mało masz atencji w domu? Żona cię nie słuchać jak do niej coś mówisz?

Oooo. Komuś kaftan poluzowali? Nowy wielonikowiec? Pamiętaj o lekach.
[x]
XTB 3,67% 108,00 2026-04-13 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.