Nie mam dostępu do pelnego arkuszu zleceń (mam jakiś pakiet za 80 zł). Śledzę od kilkunastu dni opcje kupna i sprzedaży, i faktycznie... Wygląda na to, że ktoś wysypał dużo akcji w rynek, ale ktoś te akcje kupił. Kolejny dzień w arkuszu zleceń mogę sprzedać więcej niż kupić. Ktoś nie skupuje pakietów z prawej, tylko wystawia kupno po niższej cenie.
Czekaja aż powystawiacie bo za każdy razem w fix sprawdzane jaka iloscia możnaby podbić kurs i dzisiaj skup po 8zl ukryty Pewnie cos z obrotu wpadło dla takiej taktyki gorzej będzie jak ulica zacznie normalnie kupować jakby wpadło info jakieś ciekawe
Z tym, że jak nie będzie pozytywnej informacji czas dłuższy, to się kurs siłą rzeczy (zawsze się znajdzie ktoś, kto MUSI sprzedać, a nigdy ktoś kto MUSI kupić) będzie osuwał. I może dojść i do 7 i może niżej. Ale pewne jest, że fundamentalnie dziś spółka jest warta znacznie więcej. NO zobaczymy, jak to będzie.
Nie sądzę że się osuniemy bo jedno juz zostaje na dlugo myśl że wskaźnikowo jest bardzo atrakcyjna po za tym ktoś wykupił spora część nie po to zeby oddawać ze stratą