Dokładnie. Nie zbierać na podbitkach. Powiedzmy silnoreki ma te 40 milionów po 2 i 3 grosze to pewno wyżej ale czuję że nie buhahah więc pamiętajcie lepszy wyskok z 6 na 9 i mielonka...nie dać się, bo chłopcy że strata usredniaja. Prawda Nikopierdasie
najwybitniejsze leszcze oddały poniżej 8 gr, niedługo te poziomy będą nieosiągalne bo LPS wchodzi w trend wzrostowy. dziś wyżej niż 0,085-0,087 nie podskoczy, musi się pokisić a potem po woli na 0,09-0,10 zł
bo to jest mała dziewczynka na peronie. Po takim raporcie nie ma powodów żeby spadało zgodnie z tym co piszą w każdej chwili może być espi z polymertechu poza tym są rosnące zyski z działalności laurena a jak spółka groszowa się rozwija zarabia i jest w dołku to zawsze są wzrosty
Ogolnie przemieliło się 25 mln akcji na poziomie 0,075 - 0,095 to dobra informacja. Na dziennym wykresie LPS mocno jest powyżej trendu spadkowego, a na tygodniowym walczy z oporem 8 gr. Podejrzewam że jest jakieś info w drodze stąd tak się dzieje. Zobaczymy...
Mówisz, że się przemieliło. Kółkowicze są też tutaj, więc realnie pewnie połowa mniej. Sam dzisiaj zaliczyłem fakapa, bo chciałem sprzedać 100tys, bo zapakowany tutaj jestem dość mocno i chciałem trochę gotówki mieć po 0,088 i dałem kup. No cóż, bywa. A jak ja kupuje to nigdy nie rośnie xD A z tym info w drodze to jak tutaj jesteś rok to pewnie pamiętasz jak rosło z 8gr na 15. Nie było żadnego info i też niektórzy pisali, że info w drodze, dlatego rośnie i gdzie później kurs był? Każdy dobrze wie, dryfowało między 5-6gr. Choć fajnie gdyby już tak rosło na dobre o żeby 10gr było takim minimum jak 5gr ostatnim razem. Pozdrowienia :)
Ja na Laurenie jestem przed rajdem na złotówkę, byłem kółkowiczem bo ta spóła na nic innego nie zasługiwała. Jednak odkąd pojawił się temat polymtrechu to wszedłem tutaj długoterminowo, jednak ostatetecznie za dużym kapitałem. Chcę część kapitału wyprowadzić stąd ale jeszcze nie na tym poziomie, chcę sobie zrekompensować stracony czas...