• Liźnie dzisiaj 16? Autor: ~Ciekawski [10.42.4.*]
     Raczej będzie dalej "wymęczanie" akcjonariatu....
  • Re: Liźnie dzisiaj 16? Autor: ~Krzysztof [194.28.13.*]
    Myśle ze przy piątku to będzie poniżej 14
  • Re: Liźnie dzisiaj 16? Autor: ~Inwesotr [213.134.191.*]
    Sprzedawajcie póki możecie, leci to na pysk.
    Lepiej poczekać z boku niż na to patrzeć.
    Sprzedałem po 20 a kupiłem po 21, jakbym trzymał nadal to byl by nie miły widok.
  • Re: Liźnie dzisiaj 16? Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Radzisz sprzedawać w okolicach końca korekty? Bardzo rozsądnie…
  • Re: Liźnie dzisiaj 16? Autor: ~er78w [10.42.3.*]
    wsparcie na 15,6
  • Re: Liźnie dzisiaj 16? Autor: ~Inwestor [213.134.191.*]
    Niki, przecież tu w ogóle nie wierzyłeś w tą spółkę, a teraz się mi dziwisz???
  • Re: Liźnie dzisiaj 16? Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Nie nie, analiza spółki a analiza kursu to dwie różne rzeczy. Moim zdaniem spółka ma przyszłość, inaczej bym jej nie kupił przecież. Szkopuł tkwi w tym, ze jeżeli kurs jest przegrzany, to pisze ze będzie spadać. Wtedy sekciarze się włączają i ujadają jak wściekłe psy. Ale jak kurs jest już przy końcu korekty, to uczciwie trzeba napisać, ze tak jest. W tym przypadku trzeszczy wsparcie na 17.80 i pewnie padnie. Czeka nas zjazd jeszcze może o złotówkę. W takiej sytuacji nie opłaca się sprzedawać. Twoja rada miała by sens przy 23-24, ale teraz jest już za późno, warto poczekać na odbicie i ewentualnie tam wyrzucić, jeżeli ktoś chce. Mam nadzieje, ze wyjaśniłem :)
  • Re: Liźnie dzisiaj 16? Autor: ~Naganiacze [10.102.52.*]
    Naganiacze podszywający się pod nicki popularnych tu osób - robicie wszystko żeby siać zamęt - ale tu nikt nie jest naiwny - nie oddali poniżej 10 to nie oddadzą ani po 17,8 ani 18,5 ani po 20 - wystarczyło zobaczyć wczoraj na dogrywce jakie były przed dogrywką usilne zabawy kursem żeby jeszcze jakiś leszcz jeden z drugim oddał - chłopcy z funduszy i inni chłopcy - możecie próbować zaczarować rzeczywistość ale tu Ludzie doskonale wiedzą jaka przyszłość jest przed spółką i że niedługo znowu będzie powyżej 20 - wasze naganianie nic nie da!!! Marzec coraz bliżej i nowe umowy Dystrybucyjne :)))
  • Re: Liźnie dzisiaj 16? Autor: ~bio [10.42.3.*]
    Podpisuje się obiema rękoma.

Na prawde te głąby z fundów są naiwni licząc ze ktoś odda akcje w tej cenie.. Przy 30zł spółka nie miala inwestora i długi i była na skraju upadłości :)

Dla mnie mogą sobie zanizac ile wlezie, czekam na odpowiedni moment żeby odebrac im te akcje i powiększyć pakiet
  • Re: Liźnie dzisiaj 16? Autor: ~Pawel [31.61.248.*]
    Ja z przyjemnoscia odbiore akcje. Niech sprzedaja.
  • Re: Liźnie dzisiaj 16? Autor: ~Ciekawski [10.102.52.*]
    No nie wiele brakło
  • Re: Liźnie dzisiaj 16? Autor: ~Zabawa [10.42.4.*]
    Niedługi ta zabawa w berka się skończy! Pójdzie konkretny strzał i kurs wystrzeli!
  • Re: Liźnie dzisiaj 16? Autor: ~Ciekawski [10.102.52.*]
    To teraz tylko w kierunku północnym.....

[x]
MEDICALG -2,08% 30,65 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.