Sprzedawajcie póki możecie, leci to na pysk.
Lepiej poczekać z boku niż na to patrzeć.
Sprzedałem po 20 a kupiłem po 21, jakbym trzymał nadal to byl by nie miły widok.
Nie nie, analiza spółki a analiza kursu to dwie różne rzeczy. Moim zdaniem spółka ma przyszłość, inaczej bym jej nie kupił przecież. Szkopuł tkwi w tym, ze jeżeli kurs jest przegrzany, to pisze ze będzie spadać. Wtedy sekciarze się włączają i ujadają jak wściekłe psy. Ale jak kurs jest już przy końcu korekty, to uczciwie trzeba napisać, ze tak jest. W tym przypadku trzeszczy wsparcie na 17.80 i pewnie padnie. Czeka nas zjazd jeszcze może o złotówkę. W takiej sytuacji nie opłaca się sprzedawać. Twoja rada miała by sens przy 23-24, ale teraz jest już za późno, warto poczekać na odbicie i ewentualnie tam wyrzucić, jeżeli ktoś chce. Mam nadzieje, ze wyjaśniłem :)
Naganiacze podszywający się pod nicki popularnych tu osób - robicie wszystko żeby siać zamęt - ale tu nikt nie jest naiwny - nie oddali poniżej 10 to nie oddadzą ani po 17,8 ani 18,5 ani po 20 - wystarczyło zobaczyć wczoraj na dogrywce jakie były przed dogrywką usilne zabawy kursem żeby jeszcze jakiś leszcz jeden z drugim oddał - chłopcy z funduszy i inni chłopcy - możecie próbować zaczarować rzeczywistość ale tu Ludzie doskonale wiedzą jaka przyszłość jest przed spółką i że niedługo znowu będzie powyżej 20 - wasze naganianie nic nie da!!! Marzec coraz bliżej i nowe umowy Dystrybucyjne :)))
Na prawde te głąby z fundów są naiwni licząc ze ktoś odda akcje w tej cenie.. Przy 30zł spółka nie miala inwestora i długi i była na skraju upadłości :)
Dla mnie mogą sobie zanizac ile wlezie, czekam na odpowiedni moment żeby odebrac im te akcje i powiększyć pakiet