• Co tu taka cisza Autor: ~Idhde [5.173.105.*]
    Wiem że pieniądze lubią ciszę ale bez przesady.
    Ilu zostało nas na pokładzie
  • Re: Co tu taka cisza Autor: ~Takjest [37.225.22.*]
    O czym pisać?
    Dopóki nie rozstrzygnie się restrukturyzacja, to o czym pisać.
    Bez dogadania się z wierzycielami nie mamy nadziei.
    A te miliony wierzytelności przysługujące IDH też zostały wyciszone informacyjnie przez Spółkę.
  • Re: Co tu taka cisza Autor: ~Muminek [10.42.3.*]
    Dnia 2023-02-17 o godz. 07:08 ~Idhde napisał(a):
    > Wiem że pieniądze lubią ciszę ale bez przesady.
    > > Ilu zostało nas na pokładzie

Właściwie obroty akcjami prawie żadne. Akcjonariat się nie zmienia :-)

Wydaje mi się, że bardzo długo trwa ta restrukturyzacja. No chyba, że to jakieś celowe działania, żeby tak przedłużać. Na giełdzie niewiele mnie już chyba może zdziwić. No ale nie ma co spekulować, musimy czekać na oficjalne komunikaty.
    Na razie "piłka w grze". A dla nas zastój.
  • Re: Co tu taka cisza Autor: ~Andżela [10.42.3.*]
    No dziwna sprawa z tą restrukturyzacją. Na stronie sądu widnieje jako zakończona...

https://i.imgur.com/E1J9tM8.png
  • Re: Co tu taka cisza Autor: ~Szoo [109.43.51.*]
    Ja tylko chciałem się przywitać po latach. Ciągle na mocnym minusie z dużym pakietem ale może los się uśmiechnie i zobaczymy tu jeszcze powyżej 10 PLN
  • znam IDH Autor: ~hajku [10.42.8.*]
    gorzej juz nie moze byc jak było w zeszłym roku. Dopóki Pan Dariusz L. czerpie korzyści z działania IDH to ona tak długo istnieć będzie. To sa korzyści kontraktów jakie zawiera na siebie a potem przepuszcza przez IDH drenując jej kaitał. Jedynym który był na plusie dzieki takiej organizacji jaką obmyślił sobie Pan Dariusz zarabiał tylko ON. IDH było do wyciśniecia. Może widzi że przegiął (raport) i teraz wyciągnie spółkę na prosta dzieki linii do tłoczenia i LED. On musi chcieć wprowadzić nową "jakość". Wg mnie Maricn K był idealny do tej roboty bo nie miał nic do stracenia. Teraz juz to nie przejdzie. Mogło się to zmienić i faktycznie widać to po kursie. Nie ma mielenia. Ktoś tu planuje zarobić w 2023 na akcjach. Na spółce bedzie Dariuszowi CIĘŻKO zarobić jak do tej pory.

[x]
IDH -1,60% 2,46 2025-10-02 09:54:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.