• Espi umow:-) Autor: ~Robo [37.47.116.*]
    Zarząd Bras S.A. (dalej: Emitent) przekazuje do publicznej wiadomości, że dnia 16 lutego 2023 roku podpisał porozumienie ze spółką EHN S.A. w zakresie współpracy dotyczącej projektów farm fotowoltaicznych zlokalizowanych w gminie Głogów w zakresie: wystąpienia o przyłącze elektroenergetyczne, wykonanie przyłącza, sprzedaży energii, pozyskania inwestora, pozostałych elementach, w których współpraca będzie korzystna.

EHN S.A. prowadzi projekt farmy fotowoltaicznej o mocy szczytowej ok 100 MW na działce sąsiadującej z projektem Emitenta "Serby". EHN S.A. posiada prawomocną decyzję środowiskową, decyzję o Warunkach Zabudowy, aktualnie jest na etapie przygotowania projektu architektonicznego oraz elektroenergetycznego w celu uzyskania Pozwolenia na Budowę.

Dla Emitenta współpraca ta pozwala wzmocnić przed urzędami argumentację dotyczącą szybkiego otrzymania wszelkich pozwoleń na terenie o tej samej specyfice oraz położeniu co projekt EHN S.A., a w dalszej perspektywie realizacji projektu znacząco ograniczyć koszty przyłączenia.
  • Re: Espi umow:-) Autor: ~Mietek [91.236.21.*]
    I to ma być pozytyw? ..Z lewym audytorem też podpisali umowy a audytor ich wydymał i do tego nie miał uprawnień. To ESPI nic nie wnosi do sprawy poza faktem ze dalej nie ma decyzji, urząd ich olewa a Bras nie ma pomysłu jak to załatwić więc próbuje przez firmę której się udało...
  • Re: Espi umow:-) Autor: ~nextgeneration85 [10.102.52.*]
    Polska myśl biznesowa OMG ale co się spodziewać do gościa o niku i pewnie imieniu Mietek
    Najlepiej nic nie robić a może samo się zrobi
    Pozdrawiam
  • Re: Espi umow:-) Autor: ~Kris [46.204.104.*]
    Mieciu, a skąd żeś ty się tu nagle znalazł na tym forum. Takie wpisy jak twój tutaj nikogo nie ruszają. Daruj sobie i wracaj skąd przybywasz z tym twoim wpisami z d..y
    Ja rozumiem że Wy się Cieszycie z tego ESPI? I to jest wspaniała wiadomość? Tak? Ja bym się Cieszył gdyby była decyzja, były raporty na czas, były odblokowane notowania i były zyski w sprawozdaniu finansowym. Więc nie pier..dolcie głupot że coś pisze nie po waszej myśli ale to co napisałem to fakty a nie jakieś wyimaginowane pierdoły które Wy piszecie.
    A czemu nagle teraz, a nie piszesz przez rok jak bras wisi. Oj Mieciu Gieniu
    Pisałem wiele razy. Ale czy to coś zmieni? Nic. Czy jutro odblokują notowania? Nie. Czy jutro będzie decyzja ? Nie. Czy jutro będzie zysk w spółce Nie. I raczej dlugo nie będzie. Czy farma odpali do końca br. ? Nie. Nie Nie Nie..Czy mam akcje? TAK. Czy jestem zadowolony ? Nie. Jestem na maxa WKU.. I to ESPI świadczy o tym że dalej dlugo decyzji Nie zobaczymy. Ile to już trwa ? Dwa, Trzy lata bez konkretów??
    A kogo to obchodzi że ty jesteś na maxa WKU... Nikt tu żali nie wylewał, nagle teraz ty. Wracaj do przedszkola
    Przedszkole to ty masz w głowie...Ale ok. Klepie się będzie zaje.., że będzie fuzja, że będą zyski I w ogóle najlepsza spolka ever w NC. Można przynajmniej być szczerym a nie pier..dolic że jest super. Była taka piosenka TLove Jest Super.. :) aktualna widzę na tej społce
    Mieciu oddychaj
  • Re: Espi umow:-) Autor: ~me_how [5.173.33.*]
    Cóż ehn budował linie do odbioru produkcji prądu więc normalne że będą chcieli z farmy brasa jednak martwi mnie zakres pozyskania inwestora... To bras niby ma 16mln a nie wybuduje farmy...? Jeśli ktoś im ma szukać inwestora na ich pomysł to trochę lipa
  • Re: Espi umow:-) Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Miecio to typowy troll kwiczy i nic nie wnosi do dyskusji
  • Re: Espi umow:-) Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Plujesz jadem a tak to co tu doradzasz skoro jesteś gołodupcem bez akcji
[x]
BRAS 4,82% 0,17 2025-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.