chłopcze jak ja brałem 5gr to tacy jak ty stali z boku w obs.... majtach i ze strachu nie kupili nawet jednej akcji bo przecież to bankrut i miało lecieć na 1gr a pożniej mieli zawiesic hahahahhahahah
Misiu widzę że jesteś tu nowy i jak wielu spóżnionych Januszy ze stringami na głowie zauważyłeś spółkę tylko że juz po 50% wzroście , taki typowy ogórek z bankiera, gdybyś tu siedział troche dłużej, to byś wiedział że zbierałem wszystko co się dało poniżej 0,06 , pisałem to tym nie raz ( wszystko jest na forum , dziesiątki postów ) a niejaki Luk wyśmiewał mnie przez kilka miesięcy w co drugim poście że to robię bo to przecież miał być bankrut który leci na 0,001 i który nawet nie opublikuje raportu. Dodatkowo zebrałem 3x tyle co napisałeś. Nagle dwa poziomy wyżej niejaki Luk zniknął i pojawiły się następne ogórki spóżnione z zakupem , takie jak ty , takie typowe polaczki niepotrafiący zarabiać i będziesz teraz wypisywał farmazony że wracamy a 0,05 żeby sobie troche poprawić humor bo przeceiż kurs ci odjechał więc trzeba pisaćg łupoty bo tylko to ci zostało. Mogę się zalożyć że strach nie pozwoli ci nawet kupić teraz choć uważam że to jest jeszcze bardzo tanio i znikniesz dwa poziomy niżej a pojawią się następne ogórki piszące podobne farmazony jak ty że lecimy na 0,05, i tak dalej i tak dalej buziaczki robaczku, miłego weekendu
Nie pisz z nim. Na apis jak było powyżej 10gr to pisali "dawajcie śmiecia na 8gr, skupię wszystko" Było 8gr, jakoś troll nie kupował tylko zaczął pisać to samo, ale o 5 groszach. Było 5 groszy to pisał, że ładuje po 3 grosze, tylko mu za tyle sprzedajcie. Teraz są 3 grosze to troll pisze, że spółka bankrut i czeka z koszykiem na 1 gr. Bądź tu człowieku mądry