• Pozew zbiorowy baca Autor: ~oszukany [10.102.52.*]
    Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez bacahej . Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że The Dust będzie ciągle spadał. Sprzedałem go i straciłem pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Straciłem łącznie 50 tys zł... Jestem na ten moment ponad 100 tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...
  • Re: Pozew zbiorowy baca Autor: ~Bacahej [83.24.9.*]
    Hahahahaha szpital psychiatryczny
  • Re: Pozew zbiorowy baca Autor: ~Bacazowcami [83.24.9.*]
    A ten pozew to bedziesz pisał z loginu , red,,czy ,,bobi czi inne bo co innego piszesz z red co innego z bobi i jeszcze masz kilka innych ale to już zostawie dla ziobry czuje sie zastraszany owce sie trzesa baran zawału dostał jak sie dowiedział owcy zostały wdowami bedziesz im rente płacił zobaczysz kto ma inforamcjie otym gosciu prosze o kontakt to ja baca tik tak HR niedługo bedzie i kurtyna opadnie
  • Re: Pozew zbiorowy baca Autor: ~oszukany [10.102.52.*]
    Nie bój się, KNF już ma też wszelkie informacje na twój temat, teraz z prawnikami piszemy pismo do sądu.
    Zapraszm inwestora amatora
  • Re: Pozew zbiorowy baca Autor: ~Bacazehej [83.24.9.*]
    Zapraszam wesołe miasteczko
  • Re: Pozew zbiorowy baca Autor: ~KNF [83.24.9.*]
    Juz sie zajmujemy baca dziekujemy za zgłoszenie specjalna jednostka ormo juz jedzie autobusem baca pojdzie siedziec owce na kebab dziekujemy bardzo pozytywna praca allach ci wynagrodzi
  • Re: Pozew zbiorowy baca Autor: ~jednostka_ORMO [10.102.52.*]
    jesteśmy na miejscu. Czekamy tylko aż Baca przestanie ....... się z owcą i już go zdrowo przetrzepiemy na posterunku
  • Re: Pozew zbiorowy baca Autor: ~Jarko [37.47.209.*]
    Proszę o najnowszy raport z sytuacji. Czy podejrzany został już zatrzymany czy ciągle zabawia się owcą?
  • Re: Pozew zbiorowy baca Autor: ~Owca [188.146.120.*]
    Beeeee beeee beeee
    Ormo przyjechało zabrali mnie sam ziobro mnie przesłuchał i mowi tak baca odczep sie od tego TD bo oni i tak ledwo zipią w kasie hula wiatr jak w jelitach gier nie wydaja tylko przesówają i dostałem kare społeczna na 1 miesiac mam wyprowadzać kota kaczynskiego i kupy po nim sprzatać jesli kogos tu uraziłem to przepraszam i pozdrawiam jarka wiecie ktorego to już moj kolega opuszczam gpw ba jakiś czas przedemna nowy rozdział wżyciu twu chciałem napisać nowe wałki owce juz sie ciesza obiecałem im ze koniec z sianem.beda szparagi dziekuje knf za ta karę pozdrawiam wszystkich będzie dobrze 8 marca kurtyna opadnie nara hej
  • Re: Pozew zbiorowy baca Autor: ~Ziobro [89.64.81.*]
    Potwierdzam. Byłem tym rozdziałem. Zgadnijcie jaki miałem numer
[x]
THEDUST 12,12% 0,74 2026-05-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.