Witam wszystkich
Według mojej najlepszej wiedzy, jest wielkie prawdopodobieństwo iż od jutra w gazetach zaczną się ukazywać pewne artykuły w związku z odszkodowanie dla prairie.
Będzie to zrobione w ramach większego planu przygotowania społeczeństwa do przegranej w Arbitrażu.
W artykułach bowiem znajdą się oskarżenia opozycji, i wskazówki dla obywatela iż to właśnie PiS będzie zmuszona płacić za skandaliczne łapówkarstwo, błędy i układy poprzedniego rządu
Artykuł Nisztora można uważać było za pierwsze beta-próby strategii.
Onet / wyborcza / lub kilka innych wyspecjalizowanych top notch dzienników - to jest właśnie kaliber takich artykułów.
Twojej wiedzy i prawdopodobieństwo. To mi wystarczy żeby wiedzieć żeś zwykły nagon i fantasta. Kierujcie się faktami rzetelnymi info potwierdzonymi a nie moim zdaniem prawdopodobnie chyba być może itd itd
Coś w tym jest co piszesz. Faktycznie mnie ubrali na BMC po 27, sprzedałem po 54 i następnie mnie ubrali w GRX po 1,87.
Ale chętnie jeszcze powiszę tutaj, tak do wyroku i 2 tyg dłużej.
Pozdro
Artykuły o arbitrażu są już od dawien dawna. Tylko rzecz w tym, że nikt nie szuka archiwalnych artykułów, ale artykułów dodanych w ciągu ostatnich 24h.
Po wpisaniu 'greenx' i dodaniu filtra 'ostatnie 24h', nie odnalazłem niczego świeżego. Także takie bajki to nie z nami ;)
Pieniądze lubią ciszę …. Tutaj deb….ne artykuły tylko zaszkodzą. Kupić i cierpliwie zaczekać na wyrok z dała od kret….ów nagonow z tego forum to moja strategia
Na podstawie plotki, która póki co się nie sprawdziła, wymyśliłeś dalszy ciąg tej historii. To trochę tak, jakby ktoś obiecał, że przyniesie mi napój po którym stanę się miliarderem.. po czym nigdy mi takiego napoju nie przyniósł, ale nie przeszkadza mi to w wejściu na forum i pisaniu, że jak już dostanę ten napój i on się sprawdzi to będzie cudownie.
Proszę wpierw dowiedzieć się czym jest Polityka Insight, kto jest odbiorcą materiałów publikowanych przez analityków, a później – spojrzeć na system dostępu do publikacji Polityka Insight by dowiedzieć się jaki czy można uzyskać link do artykułu.
Możliwe ze autor miał na myśli ze październik to najpóźniej koedy zamierzają wydać.
Deadline.
A greenline - może być, według moich źródeł - w ciągu najbliższych dni-tygodni.
Człowieku ile razy będziesz to samo powtarzał? Jesteś tak samo wiarygodny jak nasi politycy. Sam posiadam akcje i nie mogę już czytać tych bzdur naganiaczy w jedną lub drugą stronę.....