• reakcja na wyniki Autor: ~Eco [10.42.4.*]
    Tylko ja mam wrażenie, że dzisiejsza zrzutka kursu to typowy straszak? Przerzucenie akcji z wora do wora mające na celu zniechęcenie do spółki i kupienie sobie czasu na kolejne miesiące ciułania akcji w stagnacji. Czy to może ja jestem zaślepiony i nie dostrzegam trupa w szafie. Spółka przejrzysta, informująca o wszystkich zakończonych projektach, zarabiająca, duże zyski przed nami, a tu -20% na dzień dobry. Nie wierze, że ktoś wyrzucił tyle akcji, bo się obraził, że nie rozliczyli jeszcze największego zlecenia. Mi się wydaje, że tu kurs jest ewidentnie prowadzony grając na emocjach inwestorów.
  • Re: reakcja na wyniki Autor: ~Mardok [46.204.100.*]
    No właśnie, uczciwa w informacjach. A że nie informują od lipca o niczym wygranym to pewnie zmierzająca ku upadłości:)
  • Re: reakcja na wyniki Autor: ~Eco [37.248.175.*]
    Upadłość powiadasz, grubo...
  • Re: reakcja na wyniki Autor: ~Gutek123 [46.204.100.*]
    Już tak było-rano transakcje przerwa i przed zamknięciem transakcje dziś 5 godzin żadnej transakcji co nie zmienia faktu że muszą dać podstawę do podbitki czyli umowy
  • Re: reakcja na wyniki Autor: ~Www [37.248.253.*]
    Jeszcze brakuje ,żebyś stanął przed szafą i zaśpiewał łubu dubu lubi dubu i nie prawda jest ,że dach przeciekał tym bardziej ,że wcale nie padało
[x]
ECO5TECH 3,23% 1,60 2026-02-27 09:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.