Buchacha ( cytuję klasyka), myślałem że ja jestem na odlocie przekraczając 4 cyfry w zeszły tygodniu , ale nie są lepsi - gratuluję . Tak poważnie może , założymy temat " GOLASÓW " i promować będziemy pchnięcie akcji dajmy na to po 10 000, 00 zł. Bez znaczenia czy Golas ma wspomnianą imponującą cyfre 3,5k czy ma 35 szt , - wszystko się liczy . Pokarzemy gdzie nas szukać , i jaki level nas interesuje
Przecież cały czas promujecie tysiące za akcję a to tylko wasze fantazję, nigdy tu nie będzie drugiego LPP a tym co tam zarobili to możecie jedynie podeszwy lizać
G.masz, g.wiesz, g.zawsze będziesz miał.
Taki jest los sfrustrowanego, żałosnego golasa.
Jedyne co ci pozostaje, to kwiczeć i wyć na forach.
Nic więcej.
Jaras naprawdę bardzo ciężko uruchomić tryb myślenia, podałem propozycję z rękawa i tyle i nic nie żremy . Dalej ty znasz historie LPP ? , albo tylko tak udajesz, po za tym porównanie .................. Koniec dyskusji z tobą
G. wiesz, g.masz tylko g.bzdury wypisywać potrafisz.
Gdybyś miał iq > 3 to byś sobie porównał podstawowe wskaźniki ( fundamentalne ) LPP i Wise Finance np:
- ilość akcji
- wielkość FF
- cenę nominalną
- dynamikę zysków np. w ostatnich 2 latach, ... itd.,
itd.
itd.
Ale wiem, że przerasta to twoje możliwości intelektualne.
G. masz, g.wiesz ... i dlatego GOLASEM jesteś, byłeś i takim już zostaniesz. Jedyne co potrafisz goły trollu to kwiczeć i wyć na wątkach.