2017 – 2019 - Inchcape PLC - Autoryzowany dealer marki BMW/MINI/Motorrad - Dyrektor Zarządzający BMW w Regionie Europ Północnej 2019 – 2020 - Inchcape PLC – Autoryzowany dystrybutor marek JLR, Mazda, Mitsubishi, Ford - Dyrektor zarządzający ds. dystrybucji w Region Europa Północna 2021 – Luty 2023 - BMW Dynamic Motors – Autoryzowany dealer marki BMW/MINI/Motorrad - Dyrektor Zarządzający, Prokurent
Oczywiście że wywalili. Wylecial z centrali i na chwilę przygarnął go jakiś diler z którym się zakolegowal a zw nic mu nie załatwił i okazał Sue cienkivto poszedl dalej po rynku zmieniając w ogóle marki motoryzacyjne. Zawod dyrektor/prezes - od niczego.od pozornych kontaktów i ukladow
Dnia 2023-02-16 o godz. 13:42 ~Prezes_z-posredniaka napisał(a): > Oczywiście że wywalili. Wylecial z centrali i na chwilę przygarnął go jakiś diler z którym się zakolegowal a zw nic mu nie załatwił i okazał Sue cienkivto poszedl dalej po rynku zmieniając w ogóle marki motoryzacyjne. Zawod dyrektor/prezes - od niczego.od pozornych kontaktów i ukladow
Jeżeli jest rzeczywiście tak jak napisałeś, to czarno widzę przyszłość BAH-a! Ciekawe tylko kto i w jakim celu zainicjował ten angaż, czy tą osobą był prezes Nizio, czy może sam większościowy MK i na co oni liczą?
Cenne uwagi i w sumie też mam podobne odczucia, zwłaszcza w kontekście rzeczywiscie podobnego przypadku z tym Włochem. Był to na szczecie krotki epizod, który jednak pokazał bezsens zatrudniania takich ludzi i z drugiej strony całkowicie nieprzemyślana decyzję spółki i marnotrawienie pieniędzy na wynagradzanie takiego kogos
Ten scenariusz to chyba stary kotlet, choć ciągle prawdopodobny. MK nie sprzeda firmy dla incha bo to oni wysadzili go zxsiodla. Poza tym nie dogada się z nimi co do ceny
Ja osobiście jestem już daleki od zakładania jakiegoś scenariusza. Możliwości w tym zakresie rozwazalem 4, no może jeszcze 3 lata temu. Dziś skupiam się na analizie fundamentalnej, ponieważ to jest w mojej opinii realna podstawa do możliwości ozwoju i zakładania jakiegokolwiek scenariusza. Nie mam też żadnych oczekiwań co do kursu. Jestem na tak dużej kresce że pozostaje mi jedynie zwykła ludzka ciekawość co tu ludzie gadajom i co dalej będzie. Papieru nie sprzedam za żadne pieniądze, nawet po 5 bo nie jest to mi do niczego potrzebne. To tak w dużym skrócie michu
Rozumiem że papieru nie masz za dużo.
To i nastawienie inne .
Wielu tutaj też wisi na hakach po 1-2 zeta.
Nie zostaje nic tylko czekać.
Cierpliwosc w tym wypadku moim zdaniem da ładny zysk :-).
Dzięki za odpisanie
A jak oceniacie to, że 2 z 3 członków Zarządu dorabia sobie też w większych spółkach z GPW (pewnie z większą kasą)? Poza tym kombinują z tą działalnością, teoretycznie nią ograniczając, a tu kolejna osoba do "wykarmienia" w Zarządzie...
Dnia 2023-02-17 o godz. 15:25 ~Maxmin napisał(a): > Obecna kapitalizacja to wartość połowy jednego salonu, prędzej czy później koś będzie chciał to przejąć .
Ciekawe, czy ktoś będzie chciał przejąć tą firmę z takimi dużymi długami, a jeżeli nawet ktoś się znajdzie, to co z teg będą mieli akcjonariusze?